Sayfa 711/985 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bizim petkimi de hiç etti. Geçen gün birisi turkcell alacagim dedi. Harun çıkana kadar bulaşma dedim
    Petkimde çok fena ahım var reis. Bir gün köşeyi dönersem bütün petkim hisselerini alıp speğini ortada bırakacam.

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Anlamadığım o zaman para basılınca çözülecek bir problem vardı. Şimdikine para basmak çözüm değil neden bu kadar pozitif yaklaşıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çünkü tek gerçek borsalar adamlar için.. Reel ekonominin hiçbir önemi, insanların sinek kadar değeri yok.. 2008 den beri sadece bankalar aracılığla dünya varlıklarını ele geçirme üzerine rbir düzen kuruldu.. 2011 de buna ecb de, isviçre merkez bankası da katıldı..

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Anlamadığım o zaman para basılınca çözülecek bir problem vardı. Şimdikine para basmak çözüm değil neden bu kadar pozitif yaklaşıyorlar

Ayrıca madem daha fazla para badılacak bu dxy neden hala 100 ün üzerinde
    Biz bilmeyiz anlamayız
    Akışta olmakta yarar var

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Sanırım ortada ponzi gibi bir oyun var. Malın çoğusu büyüklerin elinde. Piyasa gerçekleri fiyatlasa altında kalacaklar. Onlar da teorik olarak sonsuz olan likiditeye yaslanıp oyunu devam ettiriyorlar.

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Çünkü tek gerçek borsalar adamlar için.. Reel ekonominin hiçbir önemi, insanların sinek kadar değeri yok.. 2008 den beri sadece bankalar aracılığla dünya varlıklarını ele geçirme üzerine rbir düzen kuruldu.. 2011 de buna ecb de, isviçre merkez bankası da katıldı..
    Sercan usta senin bu inançla full üstü full long olman gerekli ama sende bim var sadece değil mi ?

Mesela ben emekliyim 5 bin TL maaş alıyorum evimde KİRA değil dükkanı da yok kirada yani

İşsiz kaldım yarın ben yapacağım kiracı kirasını veremedi dükkanı boş kalacak kiramı ödemedim ev sahibi beni evden kovacak komşum işsiz kalmış vs.

Hiçbiri umrumda değil çünkü devlet bana eşşek gibi emekli maaşını ödüyor

Yani

Yanisi şu

Gelirini kimse kesmez ise dünya yansa kimsenin umrumda değil sadece sana sıra geldiğinde yani kuyruğuna biri bastığında bağırırsın

Demem şu ki

Dünya düzeni güçlülerin ayakta kaldığı hayvani içgüdülerle yönetiliyor

Emeklilere laf etmiyorum sadece örnek verdim

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Ayrıca madem daha fazla para badılacak bu dxy neden hala 100 ün üzerinde
    Biz bilmeyiz anlamayız
    Akışta olmakta yarar var
    Bu piyasada mr spock’a yer yok. Kaptan kirk gibi risk alan kazanır. Elektrik kesilesiye kadar oynamaya devam. Ondan sonra kaçmaya bakacağız.

O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Sercan usta senin bu inançla full üstü full long olman gerekli ama sende bim var sadece değil mi ?
    Ben 2004 te borsaların ne amaçla kurulduğunu öğrendikten sonra (kmx üstad sağolsun) her daim boğayım.. Reel hayatta ayıyım.. Evet şu an bim birazda aksa akrilik var.. Viobta cuzi bi kontrst longum.. Sebebi kaldıraçlı piyasalar

Sayfa 711/985 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •