Sayfa 894/1003 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Belkide bankayı satacaklar blok hisselerle ... .iştiraklar devlette kalsın diye böyle bir yöntem buldular kimbilir. Her şeye gebe bu halkb. Vezirde edebilir rezilde. Zaten Ölmüşte ağlayanı yok, halka açılımda hisselerini alandan başka. 10 yıl önce hisse başı 10 dolara halka sat... 10 yıl sonra 75 centte düşsün. Covitin verdiği acıyı halkb.sı 10 yıldır veriyor ortaklarına,hissedaşlarına.

Banka satilmaz, ekonomiyi fonluyor, kullanilyor. O ihtimal uzerinde dusunmeye gerek yok.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Çok naif gördüm sevgili hissedaşlarımı, sizce para nereye gider çiftçiye esnafa üretime mi, yoksa belirlenen kişi ve kurumlara mı? Bu soruya doğru cevabı vermişsinizdir. Tavan diyenler 2.0 miyop astigmatım ama gözlük kullanmıyorum. Boşta olan varsa bende pembe takılabilirim.
    Tavan diyen secbul Doktor. Gecende de her bir hisse cok degerli dedi pacavraya. Ben sesimi cikaramiyorum, pasifize edildim. Gecende adamlari basti "sen toysun" dediler. Muahahahaha.

Eee, ne demis atalarimiz. Teneke camura dusse de tenekedir.

4. Bugun dolar aşşağı petrol yukarı yarın pozitif açılış beklerim inşallah.Halkbankın iştirak satışından yüklü para kazanması tabiki iyi haber ama bunun değerlendirimesini pala yapar.Yani büyük para babaları.Biz küçük yatırımcılar koca tırı ittir ittir kımıldatamayız.Solda sıfır gibiyiz.
    Batılı ülke fon ve yatırımcılarının Türkiyeye bakışı değişirse yani gerçek yabancı yatırıma gelirse Bankalara holdinglere gelir tırışka hisselere değil.Gelirmi derseniz mevcut denklemde zor ama bu denklem her an değişebilir ABD ile kapsamlı anlaşma olursa gelir bence.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

secbul nun viop aleminde çok adamı var.
    onları ucuz napolyon kiraz vaadiyle kandırıyor.
    senin de reha gaya n var ya
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tavan diyen secbul Doktor. Gecende de her bir hisse cok degerli dedi pacavraya. Ben sesimi cikaramiyorum, pasifize edildim. Gecende adamlari basti "sen toysun" dediler. Muahahahaha.

Eee, ne demis atalarimiz. Teneke camura dusse de tenekedir.
    Ortak bana geçenlerde niye petkim de aracı kurumu şikayet ettiğimi sormuştun. 5 gün sonra yapı kredide işlem yapan dallamanın birine bastılar cezayı. Herifçi oğlu 650 milyon liralık işlem yapmış petkim de. Tahtayı manipüle etmiş. Belki tesadüftür ama onlarca kişi benden sonra şikayet işine girdi. Petkim barsaklarını temizliyor 🙄 Hulkta olay çok daha vahim. Kim hırsız kim arsız belli değil, tez zamanda kurtulmak dileğiyle.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Banka satilmaz, ekonomiyi fonluyor, kullanilyor. O ihtimal uzerinde dusunmeye gerek yok.

Hocam hiç belli olmaz. Sana bi senaryo : Halkb. Amerikadan kuyruğu kurtarır. İş bankası hazineye devredilir. İki banka birleşir adı da Halkiş bankası olur... Al sana koskoca devasa banka... ye ye bitmez artık. Karşı taraf dava açsa bile bankalar birleşmiştir artık içinden çıkılamaz hal almıştır. Neticede ikisini de Atatürk kurdu derler. Olur mu? Olur. Niye olmasın. Neler gördük neler biz. 👋

8. Bu hissede bu forumda benim gibi yıllardır yazan var niye.Çünkü yıllardır yatırımcısı perişan.Hiç satış fırsatı vermiyor.Banka büyüsede hisse değer kaybediyor.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 894/1003 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •