-
Dolardan çıkınca ne yapacağımıza karar vermek zor.
Bi yol gösteren olsa iyi olurdu.
-
Tcmb geleneksel yöntemle 3 ay vadeli 20 toh tutarında altın karşlığı tl swap ihalesi açtı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
DeliKAN
Dolardan çıkınca ne yapacağımıza karar vermek zor.
Bi yol gösteren olsa iyi olurdu.

Altın, döviz, hisse senetlerinden yıllık net yüzde 10,6 dan fazla kazanamam diyorsanız aktifbank nkolay bono(12,44 mevduat eşleniği...borsa,altın, dövizdeki ani düşmelere karşı alma durumuna karşı günlük faiz gitmesi.. Kötü tarafı devlet garantisi yok)
-

Originally Posted by
MedwiG
Tcmb geleneksel yöntemle 3 ay vadeli 20 toh tutarında altın karşlığı tl swap ihalesi açtı
Sıra altınlara mı geldi acaba.
-

Originally Posted by
Sercannn
Altın, döviz, hisse senetlerinden yıllık net yüzde 10,6 dan fazla kazanamam diyorsanız aktifbank nkolay bono(12,44 mevduat eşleniği...borsa,altın, dövizdeki ani düşmelere karşı alma durumuna karşı günlük faiz gitmesi.. Kötü tarafı devlet garantisi yok)
Sağolun gösterdiğiniz yol için.
Ama benim derdim yolla değil, gösterenle. !
-

Originally Posted by
MedwiG
Ne rahatsızlığı sadece senden görmediğim yazıları görmeye başlayınca acaba pscyo hacklendi mi diyorum

Hack değil geçme adamlar bağırsak durumundan tut vücut derecesinin yüzde birlik hanesine kadar biliyorlar bazıları
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-

Originally Posted by
MedwiG
Tohu nohut okudum. ne alaka diyom
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Egeli
Tohu nohut okudum. ne alaka diyom
Merak etme, altınlar bitince de nohut'a gelecek sıra.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri