Sayfa 477/1001 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bddk: Tüketici kredileri 17 nisan itibarıyla 514,6 milyar tl(önceki 510,3mlr)

bddk: Bireysel kredi kartları 17 nisan itibarıyla 105,5 milyar tl(önceki 109,5mlr)

bddk: Taksitli ticari krediler 17 nisan itibarıyla 462,3 milyar tl(önceki 444,5mlr)

bddk: Ticari ve diğer krediler 17 nisan itibarıyla 2 trilyon 386,4 milyar tl(önceki 2.319t)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Oyak Renault, üretim faaliyetlerine 27 Nisan Pazartesi günü yeniden başlayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ahaber : Corona virüs sonrası dünyada ekonomik dengelerin değişeceğine dair, uzmanların önemli görüşleri bulunuyor. Tüm dünyaya mal ihraç ederek en büyük tedarikçi konumunda bulunan Çin'in, tahtının yıkılacağı iddia ediliyor. Yeni dünya düzeninde Çin'e alternatif olabilecek en önemli ülkenin Türkiye olacağı öngörüldü.

Cafe Trend&amp;Trade - III

Sağlık Bakanlığı(Ramazan tedbirleri) : Sağlıklı insanlar istedikleri takdirde oruç tutabilir. Oruç tutmayı düşünen koronavirüs hastaları, 65 yaş üstü veya kronik hastalığı olanlar hekimlerine danışarak karar vermeli.

Dağıtımda görev alacak kişilerin el hijyeni, maskenin doğru kullanımı ve sosyal mesafe konularında bilgilendirilmeleri gerekiyor.

Dağıtım görevlileri yardımları hane içine girmeden kapıdan teslim etmeli.

Akraba, komşu ve dostlarla beraber evde iftar yemekleri düzenlemekten kesinlikle uzak durulmalı.

Camiler kapalı olduğu için teravih namazları, mukabeleler ve dualar gibi ibadetleri herkes kendi evinde yapmalı.

İbadet sırasında kullanılan seccade, tespih gibi malzemelerin kişiselleştirilmesi gerekiyor.

Yapılacak yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması esnasında maske takılmalı ve sosyal mesafe kuralına uyulmalı.

Evden çıkmanın zorunlu olduğu durumlarda kişilerle temasta en az bir metrelik sosyal mesafe korunmalı.

Ekmek ve pide sıralarında maske takılmalı ve en az bir metre aralıkla durulmalıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ahaber : Corona virüs sonrası dünyada ekonomik dengelerin değişeceğine dair, uzmanların önemli görüşleri bulunuyor. Tüm dünyaya mal ihraç ederek en büyük tedarikçi konumunda bulunan Çin'in, tahtının yıkılacağı iddia ediliyor. Yeni dünya düzeninde Çin'e alternatif olabilecek en önemli ülkenin Türkiye olacağı öngörüldü.
    Bu kadar boş bir yorum daha görmedim. Bunlar ne yer ne içerler bu kafa için.
    Maalesef %65 ithal girdiye dayalı ihracatımız var. Otomotiv montajcısıyız, tekstil belki bir miktar daha iyi durumda olabilir ama onda da çin'in kapasitenin yanında çok ufak kalırız.
    Çin şuan her sektörde yaralarını sarıyor ve agresif bir şekilde ticarete yüklendi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Bir arkadasim covid 19 a yakalandı bir özel hastanede 17 gün boyunca kaldı...zaman zaman solunum cihazına girdi ve anlattığına göre çok zor geçmiş...en son negatif çıkınca 17.gunun sonunda taburcu ediyorlar kendisini...evine gidiyor ayrı bı oda her şeyleri ayrı olmasına rağmen 3 gün sonra eşinde ve çocuğunda ve yine kendisinde covid 19 pozitif çıkıyor...şuan hastanedeler 3 u de...söylediğine göre eşimde ve cocugumda ciğerler tamamen virüs doluymuş...sen ne durumdasın dediğimde yine solunum cihazına giriyorum kötü geçiyor dedi...durum aynen böyle.....

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by medwig Yazıyı Oku
    ahaber : Corona virüs sonrası dünyada ekonomik dengelerin değişeceğine dair, uzmanların önemli görüşleri bulunuyor. Tüm dünyaya mal ihraç ederek en büyük tedarikçi konumunda bulunan çin'in, tahtının yıkılacağı iddia ediliyor. Yeni dünya düzeninde çin'e alternatif olabilecek en önemli ülkenin türkiye olacağı öngörüldü.
    a haber beyin yakar..tedavisi yoktur sonu koyun olmaktır
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu kadar boş bir yorum daha görmedim. Bunlar ne yer ne içerler bu kafa için.
    Maalesef %65 ithal girdiye dayalı ihracatımız var. Otomotiv montajcısıyız, tekstil belki bir miktar daha iyi durumda olabilir ama onda da çin'in kapasitenin yanında çok ufak kalırız.
    Çin şuan her sektörde yaralarını sarıyor ve agresif bir şekilde ticarete yüklendi.
    Burda da montaj yaptırırlar ama Kuzey Afrika veya Güneydoğu asya Hindistan gibi ülkelerde yaptirmak yerine bize niye yaptirsinlar?

Sayfa 477/1001 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •