YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by DeliKAN Bende al/sat, alınır/satılır demek yok. Ben saksıdaki çiçeğe su serperim. Saksı herkesin kendi saksısıdır, çalıştırıp çalıştırmamak da sahibine aittir. görüş değilde olaylara değişik bakış aşısı istiyorum.
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Bist100 5 nci yıldızı da taktık. Doji bulutu oluştu.. Ara elmas görüntüsü içinde..
Kaptan saatlik grafikte yükselen trendin alt bandı nasıl görünüyor. ?
Originally Posted by DeliKAN Kaptan saatlik grafikte yükselen trendin alt bandı nasıl görünüyor. ? Günlük te kullandığım kanal bu şekilde idi saatlikte biraz daha ince çalıştım mevcut trendleri..
Teşekkürler Kaptan.
o siyah kalın çizgide bu.. LİN grafik..
Originally Posted by DeliKAN Teşekkürler Kaptan. Ben teşekkür ederim.. Kanalları oluştururken özellikle dojilerden, yeri geldiğimde de gaplardan alıyorum.. Dehşet çalışıyorlar.. İyi ki zamanında öğrenmişim.. Kimse bilmezdi pek..
Bist100 usd bazlı haftalık
Forum Rules
Yer İmleri