Sayfa 378/1200 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Güzel yazı, benim gibi çarpılan acemi arkadaşlar için altın niteliğinde..

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

____________V_K____________

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Forumdaki paylaşımları yeni okuyorumda.

Aklıma şey geldi.

73 bin endekste kimseye mal aldıramıyoduk. Şimdi insanlar hangi kağıdı alsam diye birbirini eziyor :D

İşte borsa bu yaa. Seviyorum borsayı :D

Şimdi freesky gelir dikkatli olun der :D aman ky falan fişman. Aslında adam haklı. Çünkü burada o kadar çok acemi yatırımcı varki neyi nerden alacaklarını bilmiyorlar.

Onun için ben burada hep sağlam teknikçilerin, tenikten anlamasa bile piyasadan tokat yemeyecek tarzda arkadaşların olmasını istiyorum. Yani kimse yanlış anlamasın babamın oğlu değilse borsadan anlamayan adama benim burada anlatacak hiç birşeyim yok.

Bizimde acemi dönemlerimiz oldu ss öğrendik :D

Bilmeyen arkadaşlara piyasa vura vura öğretir. Hepimiz böyle öğrendik.

Onun için herkes biliyormuş gibi kabul ederek yazılarımı yazıyorum. Sonra başımı ağrıtmayın.

Sevgili Haci Sacro Hocam,

Canimsin, Cigerimsin, Deli Rally lerin ustadisin; Eyvallah....

Lakin, bir senede 400% yapmis ve gunluk hacimde Garanti ile yarisan bir SASA sorusuna da sessiz kalmami beklemiyordun, degil mi?

Ben bu kagit gider, gitmez, yataya sarar vs demiyorum. Hicbir yorum yapmadan diyorum ki; Akilli olun, paranizi kurda kusa, ite cakala kaptirmayin diyorum... Yani biz zor kazandigimiz icin belki biraz tirsak olduk. Kolay kazanan arkadaslar muhtemelen daha cesur olabilirler.

Kendimden ornek vereyim, benim arabam 2004 (yaziyla iki bin dort) model, rebuilt title. Ama cocuklarin ikisinin ve de ev halkinin arabalari 2017 ve 2016. Cunku onlar icin karizma muhim, orada burada hava atacak yeni arabayla. Benim icin muhim olan husus ise arabanin yolda kalmadan benim ihtiyaclarimi karsilamasi....Benim babam gariban, fakir bir aileden gelmisti. Ben de oyle....O yuzen harcarken cok kolay harcayamam. (Cimri yada varyemez degil, sadece musrif degilim...) Ama cocuklarin imkanlari bize gore daha iyi oldu cok sukur. Belki bunun negatif, dolayli etkisi, daha az "eldeki nimetin sukrunu" yapma ihtimalleri ve daha kolay harcama ihtimalleri...vs vs vs...

Konu uzar, ama herkesin akli kendisine yetermis... Ver mehteri Haci, ver mehteri.....Dusmanlarimizin odu kopsun, Turkun gucunu butun dunya gorsun....Ver mehteri, veer.. Mehteeerrrr......Giderrrr!!!!

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sevgili Haci Sacro Hocam,

Canimsin, Cigerimsin, Deli Rally lerin ustadisin; Eyvallah....

Lakin, bir senede 400% yapmis ve gunluk hacimde Garanti ile yarisan bir SASA sorusuna da sessiz kalmami beklemiyordun, degil mi?

Ben bu kagit gider, gitmez, yataya sarar vs demiyorum. Hicbir yorum yapmadan diyorum ki; Akilli olun, paranizi kurda kusa, ite cakala kaptirmayin diyorum... Yani biz zor kazandigimiz icin belki biraz tirsak olduk. Kolay kazanan arkadaslar muhtemelen daha cesur olabilirler.

Kendimden ornek vereyim, benim arabam 2004 (yaziyla iki bin dort) model, rebuilt title. Ama cocuklarin ikisinin ve de ev halkinin arabalari 2017 ve 2016. Cunku onlar icin karizma muhim, orada burada hava atacak yeni arabayla. Benim icin muhim olan husus ise arabanin yolda kalmadan benim ihtiyaclarimi karsilamasi....Benim babam gariban, fakir bir aileden gelmisti. Ben de oyle....O yuzen harcarken cok kolay harcayamam. (Cimri yada varyemez degil, sadece musrif degilim...) Ama cocuklarin imkanlari bize gore daha iyi oldu cok sukur. Belki bunun negatif, dolayli etkisi, daha az "eldeki nimetin sukrunu" yapma ihtimalleri ve daha kolay harcama ihtimalleri...vs vs vs...

Konu uzar, ama herkesin akli kendisine yetermis... Ver mehteri Haci, ver mehteri.....Dusmanlarimizin odu kopsun, Turkun gucunu butun dunya gorsun....Ver mehteri, veer.. Mehteeerrrr......Giderrrr!!!!

Kesinlikle haklısın hocam.

yüzde yüz katılıyorum.

Ama şimdi sasayı tarihinin en tepesinden almış yada alacak arkadaşları sen ben koruyamayız. Onlar piyasadan öğrenecekler.

Herkesin aklı beyni var. Değil mi :D

Neyse biz yeni sasa olacaklara odaklanalım verelim mehteri :D :D :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Üstad biz nezaman SASA olacağız. ... ))

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Brisa aldım 712 de 750 de yeterli tav kaptırdım az kar la doaşım 9 derse yarın değmeyin keyfime

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Forumdaki paylaşımları yeni okuyorumda.

Aklıma şey geldi.

73 bin endekste kimseye mal aldıramıyoduk. Şimdi insanlar hangi kağıdı alsam diye birbirini eziyor :D

İşte borsa bu yaa. Seviyorum borsayı :D

Şimdi freesky gelir dikkatli olun der :D aman ky falan fişman. Aslında adam haklı. Çünkü burada o kadar çok acemi yatırımcı varki neyi nerden alacaklarını bilmiyorlar.

Onun için ben burada hep sağlam teknikçilerin, tenikten anlamasa bile piyasadan tokat yemeyecek tarzda arkadaşların olmasını istiyorum. Yani kimse yanlış anlamasın babamın oğlu değilse borsadan anlamayan adama benim burada anlatacak hiç birşeyim yok.

Bizimde acemi dönemlerimiz oldu ss öğrendik :D

Bilmeyen arkadaşlara piyasa vura vura öğretir. Hepimiz böyle öğrendik.

Onun için herkes biliyormuş gibi kabul ederek yazılarımı yazıyorum. Sonra başımı ağrıtmayın.
    Üstad senden ricam birde kozaa yı yorumlarmısınız teşşekkürler..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sayın freesky üstad,
    o kadar güzel, mizahi bir dille uyarıyorsunuz ki, hiç kimse sizin ifadelerinizi göz ardı edip, gözü kapalı maceralı kağıtlara girmez, en azından girmeden önce bir düşünür.
    bir kişiyi bile parasını o tür kağıtlarda batırmasından kurtarsanız bu büyük bir iyiliktir. belki de o yatırdığı parada umutları ve hayalleri de batacaktır.
    o nedenle, tehlikeli kağıt soranları uyarmayı bir sorumluluk olarak görmek, "bana ne batarsa batsın" dememek büyük bir erdemdir.
    sizi kutluyor, bol ve hayırlı kazançlar diliyorum.

Sayfa 378/1200 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •