Sayfa 377/1200 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. bu kadar al sat yapınca insanın bir yeri kalkıyor disiplin misiplin kalmadı sacro hocam

Alıntı Originally Posted by lansing Yazıyı Oku
    güzel grafik..
    ustteki trend cizgisini anlamadim

nereden geciyor, hangi tepeleri isaretliyor? gorunmeyen tepeler var sanirim

3. Teknik calismasi yapan arkadaslar rica etsem LIDFA grafik calismasi yapabilir misiniz

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Teknik calismasi yapan arkadaslar rica etsem LIDFA grafik calismasi yapabilir misiniz

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sevgili Onerva Forumdasim,

Hem teknik calismasi diyorsunuz, hem de LIDFA soruyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu!!!!

Dostlar, trenin son vagonlari haric her yeri dolmus olabilir kisa bir donem icin. Siz siz olun, elinizdeki avucunuzdaki, zor kazandiginiz paraciklarinizi elalemin speklerine kaptirmayin.....Siz arkasindan yasini tutarken, adamlar manitalarini alip, alemlere akip gidecek, yazik olacak sizin paraciklariniza....

5. sayin sacrosanct, epey bir calistim ama resim yukleyemedim onun icin yazili olarak elimden geldigince anlatmaya ve yorumunuzu almaya calisacagim.

jants 2013 den gelen dusenini 2016 10. ayda 22,50 tl civarinda kirmis, daha sonra 2016 12. aya kadar surende teyidini almis ve simdi de sirayla buyuk ve kucuk canagi tamamlayacak gibi destekleri yukselte yukselte cikiyor. bu analiz dogru mudur?

sakin yanlis anlasilmasin, kagit gider demek icin yazmadim bunu, sadece analiz ve bakis acimin dogru olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

selamlar

p.s bu arada mesaj kirliligi yaratmamak icin sayfaniza ve foruma bugune kadar hicbirsey yazmadim, gec kaldigim icin kusura bakmayin ama forumunuz hayirli olsun :-))

6. sayin sacrosanct, bu analizler için ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by shipbroker61 Yazıyı Oku
    sayin sacrosanct, epey bir calistim ama resim yukleyemedim onun icin yazili olarak elimden geldigince anlatmaya ve yorumunuzu almaya calisacagim.

jants 2013 den gelen dusenini 2016 10. ayda 22,50 tl civarinda kirmis, daha sonra 2016 12. aya kadar surende teyidini almis ve simdi de sirayla buyuk ve kucuk canagi tamamlayacak gibi destekleri yukselte yukselte cikiyor. bu analiz dogru mudur?

sakin yanlis anlasilmasin, kagit gider demek icin yazmadim bunu, sadece analiz ve bakis acimin dogru olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

selamlar

p.s bu arada mesaj kirliligi yaratmamak icin sayfaniza ve foruma bugune kadar hicbirsey yazmadim, gec kaldigim icin kusura bakmayin ama forumunuz hayirli olsun :-))
    Güzel bir soru.

İşte bana bunlarla gelin :D :D

Aynen doğrudur dostum. Yani aslında bu kadar basit bu olay. Tek yapılması gereken hiç bişey yapmamak ;) gerisi nasipten ve sabırdan geçiyor.

Teşekkürler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Forumdaki paylaşımları yeni okuyorumda.

Aklıma şey geldi.

73 bin endekste kimseye mal aldıramıyoduk. Şimdi insanlar hangi kağıdı alsam diye birbirini eziyor :D

İşte borsa bu yaa. Seviyorum borsayı :D

Şimdi freesky gelir dikkatli olun der :D aman ky falan fişman. Aslında adam haklı. Çünkü burada o kadar çok acemi yatırımcı varki neyi nerden alacaklarını bilmiyorlar.

Onun için ben burada hep sağlam teknikçilerin, tenikten anlamasa bile piyasadan tokat yemeyecek tarzda arkadaşların olmasını istiyorum. Yani kimse yanlış anlamasın babamın oğlu değilse borsadan anlamayan adama benim burada anlatacak hiç birşeyim yok.

Bizimde acemi dönemlerimiz oldu ss öğrendik :D

Bilmeyen arkadaşlara piyasa vura vura öğretir. Hepimiz böyle öğrendik.

Onun için herkes biliyormuş gibi kabul ederek yazılarımı yazıyorum. Sonra başımı ağrıtmayın.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 377/1200 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •