İnsanları anlamak çok zor. Eskiden daha paylaşımcıydık. Şimdi hep bana rap bana. Bir şey keşfedenler '' aman kimse duymasın, sonra buranın da b.ku çıkar '' diyerek gizliyorlar. Yahu aslında herkes duysun ki, kazan büyüsün.

Şimdi faizler zaten resmen para eritme yeri. Yiyemiyorum al sen ye gibi. Ev, arsa, araba bana göre birer taneden sonrası israf. Altın, dolar vb. zamansal kazandırır. Ben 2019 kasım ayında vakıf özel bankacılıkta bir hesap açmıştım. Hisse senedi işlemleri yapıyordum. Muhatap olduğum müşteri temsilcisi kız ( 5 aylık memurdu ) pek bir şey anlamıyordu. kalktım gittim, tam 5 gün tecrübeli bir erkek memurla fx çalıştım.

Bana FX ekranını ayda en az 250 bin tl. işlem yaparsam ücretsiz vereceklerini söylediler. 250 bini tutturamaz isem aylık 150 lira ücret alınacaktı. Benim şu ana kadar 400 binden aşağı hiç işlemim olmamış. Hisse den çok bu döviz işiyle uğraşmaya başladım. bankalarda makas 3-5 kuruş ve mesai saatiyle sınırlıyken, FX de makas 0,0025 lerde . Günlük al-sat limiti de yok. Bankada en fazla bir günde toplam 500 bin tl. işlem yaparken , burada sonsuz al-sat var. TEK ŞART ( benim için ) kaldıraç yok. kaldıraç can yakar.

Döviz işleri bitince , bakarım duruma, mutlaka piyasalar da yeni fırsatlar çıkar. Çok memnunum. Ama kısa eğitim şart.

Yatırım tavsiyesi değildir.