Originally Posted by
By Akıl
Önemli :
Arkadaşlar ; incelenip , araştırıldığında , Pınarsüt hissesinin fiyatının , diğer gıda hisseleri fiyatları ile karşılaştırıldığında ne kadar ucuz bıraktırıldığı görülecektir. Diğer gıda şirketlerine göre düşünüldüğünde en az % 100 daha ucuz.Defter değeri 20 TL. iken ,şu an 15,65 TL. den işlem görüyor.
Borsa gündem sitesinden bakarak , aşağıda yazdığım bilgiler kontrol edilebilir.
Benim , burada yazma sebebim , burasının yüksek bir izleyici kitlesine sahip olmasıdır.
Ben , sipekler tarafından , Pınarsüt hissesinde büyük bir oyunun oynandığından şüpheleniyorum.
Böyle bir oyun varsa eğer , bunun nasıl ortaya çıkarılacağını bilmeyen bir küçük yatırımcıyım. İyice araştırıp ,hisseyi beğenip alan ve sonra da hissede bir oyun oynanıyorsa , bunu çözen ve gerekli mercilere ileten biri , bu işin sonounda aldığı hisseden , ciddi kazançlar da elde edebilir.
PETUN ; Defter değeri;15 Lira , şuan 23 Lira , 37 gün önceki fiyatı 7,5 Lira idi (%300 pirim)
PINSU ; Defter değeri;1,15 Lira,şuan 5,8 Lira , 37 gün önceki fiyatı 1,15 Lira idi(%350 pirim)
PNSÜT; Defter değeri ; 20 Lira ,şuan 15,65 Lira,37 gün önceki fiyatı 7,7 Lira idi(%100 pirim)
Son 1 haftalık peryotta Petun ve Pınsu tavan tavan giderken , Petun un %12,6 sına , Pınsu nun ise %8,8 ine sahip Pnsüt hissesi , kaplumbağa misali hareketlere maruz bırakılmıştır.Bu , doğanın , bilimin , hesap-kitap ın şartlarına aykırı bir durumdur. Bu nedenle Pnsüt hissesinde büyük bir oyun oynandığından ve haksız , yanıltıcı ve suç gerektiren işlemler yapıldığından şüpheleniyorum.
Bu yazdıklarımı , inceleyip , araştırıp ve sonra da gereğini yapanlar , belki de karlı çıkabilirler. Yazma sebebim , reklam amaçlı değil , aksine araştırmacı ve hakkını aramayı bilen kişilerin yardımıyla , bu hissede , şüphelendiğim durumların ortaya çıkarılması amaçlıdır.
Ben , Pınsüt hissesini bir hafta önce 15 TL. den aldım. Şu an 15,65 TL....Oysa , bu süreçte Petun ve Pınsu hisseleri 4-5 tavan yaptılar. Aynı gurubun hisseleri olmasına rağmen , hele gıda fiyatlarının uçtuğu bir ortamda Pnsüt ün 0.78 pd/dd fiyattan işlem gördülürmesinde , birtakım haksız ve suç teşkil edebilecek işlemler yapıldığından şüphelenmek , hiç de yanlış bir düşünce olmasa gerek.
Yer İmleri