Ne güzel. Çoluk çocuk yok sanırım yada var büyüdüler. Bizim ev resmen kreş kızlar biraz önce beni otutturup makyaj yapıp saçımı bağladılar [emoji23][emoji23] evde kendimle başbaşa kaldığım tek yer tuvalet. Kabızlık numarası nereye kadar gidecek bilmiyorum [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her şeyin varlığı ayrı bir sorun ayrı bir neşe yalnız kalanlarda keşke bir ses olsada ne olduğu kim olduğu önemli değil der bu dünya böyle işte olanın olmayanla olmayanında olanla hayatlarını sorgulatır
Taaki istemediğinle karşılaşana kadar
Yinede elimizdekinin kıymetini bilmek her zaman doğru olandır çünkü bu hayatı kendimiz istedik
Forex piyasalarında son 3 aylık dönemde müşterilerin kar zarar oranları aşağıdadır. TSPB kurallarına göre firmalar bu verileri kullanarak reklam yapamıyor oysa bu verileri kullanarak reklam yapılsa bu firmalar müşterilerine daha fazla kazandırarak öne çıkmaya çalışacaktır. Burada kaybeden müşteriler bir şekilde kaybettirilmiştir diye düşünüyorum. Forexte kaybetmek için işi bilmemek ve stop loss çalıştırmamak en büyük nedendir. Aracı kurumlar bir şekilde bu insanları seçip bunların üzerine oynayıp kaybettiriyorlar. Bu yöntemler genelde ekran kilitleme, emir kapatmama, hatalı veri olarak ortaya çıkıyor. Bu gibi kurumlardan uzak durulmasını tüm yatırımcılara öneririm.
https://www.tspb.org.tr/tr/kaldiracl...-bildirimleri/
Ek 24847
Yer İmleri