Sayfa 810/985 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Microsoft surface lar çok güzel. Bense laptop cuyum lenovo p1 laptop var apple filan halt etmiş inanılmaz bir cihaz gerekirse oyun da oynatıyor incecik çok hafif ama normal kullanımda da şarjı 6 7 saat gidiyor adamlar yapmış. 4 ekrana bağlıyorum tık demiyor. Biraz tuzlu ama değer derim.
    Kismetse abd ye gidersem bu yil alacam onu. 2 yil once vize aldim ama hala gidemedim, firsat olmadi.

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    reklama girmez zannımca ,
    https://www.iftarver.com//
    hayırlı ramazanlar..
    Teşekkür ederim Sayın savasC

3.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    evde hiç sıkılmıyorum, yapacak bi sürü şey buluyorum.. ))

her ne kadar tekniğe çok inanmasam da, tekniksiz de olmuyor sanırsam.

bir şekilde vakit geçiriyoruz işte.. ))

Ne güzel. Çoluk çocuk yok sanırım yada var büyüdüler. Bizim ev resmen kreş kızlar biraz önce beni otutturup makyaj yapıp saçımı bağladılar [emoji23][emoji23] evde kendimle başbaşa kaldığım tek yer tuvalet. Kabızlık numarası nereye kadar gidecek bilmiyorum [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler Savaş. Neden reklam olsun bir çıkarın yok ki..İstabul da yaşamama rağmen bende hemen 3 adet için sipariş vermek istedim ama yoğunluktan dolayı işlem yapılamamaktadır yazdı.
    Sayın b_g şu an sipariş veriliyor.

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Ne güzel. Çoluk çocuk yok sanırım yada var büyüdüler. Bizim ev resmen kreş kızlar biraz önce beni otutturup makyaj yapıp saçımı bağladılar [emoji23][emoji23] evde kendimle başbaşa kaldığım tek yer tuvalet. Kabızlık numarası nereye kadar gidecek bilmiyorum [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Her şeyin varlığı ayrı bir sorun ayrı bir neşe yalnız kalanlarda keşke bir ses olsada ne olduğu kim olduğu önemli değil der bu dünya böyle işte olanın olmayanla olmayanında olanla hayatlarını sorgulatır

Taaki istemediğinle karşılaşana kadar

Yinede elimizdekinin kıymetini bilmek her zaman doğru olandır çünkü bu hayatı kendimiz istedik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ankaralılar çok şanslı gerçekten...gökçek gibi bir adamdan sonra Mansur Yavaş büyük şans...fışkiyeden, dinazor heykellerinden nereye geldi kısa sürede şehir...

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    reklama girmez zannımca ,
    https://www.iftarver.com//
    hayırlı ramazanlar..

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ankaralılar çok şanslı gerçekten...gökçek gibi bir adamdan sonra Mansur Yavaş büyük şans...fışkiyeden, dinazor heykellerinden nereye geldi kısa sürede şehir...
    Cumhurbaskanligi yakisir

8. Forex piyasalarında son 3 aylık dönemde müşterilerin kar zarar oranları aşağıdadır. TSPB kurallarına göre firmalar bu verileri kullanarak reklam yapamıyor oysa bu verileri kullanarak reklam yapılsa bu firmalar müşterilerine daha fazla kazandırarak öne çıkmaya çalışacaktır. Burada kaybeden müşteriler bir şekilde kaybettirilmiştir diye düşünüyorum. Forexte kaybetmek için işi bilmemek ve stop loss çalıştırmamak en büyük nedendir. Aracı kurumlar bir şekilde bu insanları seçip bunların üzerine oynayıp kaybettiriyorlar. Bu yöntemler genelde ekran kilitleme, emir kapatmama, hatalı veri olarak ortaya çıkıyor. Bu gibi kurumlardan uzak durulmasını tüm yatırımcılara öneririm.

https://www.tspb.org.tr/tr/kaldiracl...-bildirimleri/

Ek 24847

Sayfa 810/985 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •