Sayfa 769/958 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

3. Şimdi kullanılmayan payların kaldı ise birincil piyasada oluşacak fiyattan satış haberi ile başlayacak bir süreç mi var? Bakalım talep nasıl olacak? Açılır açılmaz bitecek mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Yok . Satılmayan payları hakim ortak alacak
     Alıntı Originally Posted by atasagun Yazıyı Oku
    Şimdi kullanılmayan payların kaldı ise birincil piyasada oluşacak fiyattan satış haberi ile başlayacak bir süreç mi var? Bakalım talep nasıl olacak? Açılır açılmaz bitecek mi?

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

5.  Alıntı Originally Posted by atasagun Yazıyı Oku
    Şimdi kullanılmayan payların kaldı ise birincil piyasada oluşacak fiyattan satış haberi ile başlayacak bir süreç mi var? Bakalım talep nasıl olacak? Açılır açılmaz bitecek mi?

Bunun için 2 günlük bir satış süreci ilan edilecek ve dediğiniz gibi Birincil Piyasa'da satışa sunulacaktır. Birinci günde tüm paylar satılırsa süreç sonlandırılacak. Kalan paylar olursa bu payları nominal değerden Çimsa alacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Parası olan herkes bedelliye girmiştir diye düşünüyorum çünkü spek hareket ettirseydi, şimdiye kadar ne R kalırdı ne de E kalırdı.
    Pazartesiden sonra istedikleri gibi AFONE'ye yön verecekler.
    Şimdiye kadar yükseltmedikleri kağıtı sizce pazartesiden itibaren birleşmede dahil düşürürler mi? Yükseltirler mi?

Ben başta tahminimi söyleyeyim yükseltmeyecekler.
    Bunu bilemeyiz. Alan aldı satan sattı. Bundan sonra patronun acelesi yok. Daha önce de yazmıştım onu tekrarlayayım: Bedelli sürecinde kısa vadeli oyun kuranlar için belli bir süre yataya alabilir. Hatta başlangıç seviyesini ve altını (2,42 ve aşağısı) test edebilir. Ya da ne bileyim bedelliye katıldık diye bir tavanla ödüllendirebilir.
    Not: Pazartesi ilk işimiz aracı kuruma bedelliye katılacağımızı bildirmek ve hemen işlem yapmalarını sağlamak olmalı. Çünkü T+2'de hesabımızda gözükecek yeni paylar sanırım. Emin değilim bu konuda.

7.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Bunun için 2 günlük bir satış süreci ilan edilecek ve dediğiniz gibi Birincil Piyasa'da satışa sunulacaktır. Birinci günde tüm paylar satılırsa süreç sonlandırılacak. Kalan paylar olursa bu payları nominal değerden Çimsa alacak.
    yanlış bilgi vermeyınız...işin doğrusu 30 nisan bedelliye katılım son tarih.yani hesabınızdapara olması yeterli.30 nisandan sonra kullanılayan pay kalırsa kapta ilan edilecek ne kadar olduğu.ondan sonrada bu paylar 1 tl nominal değerden asağı olmamak kaydıyla borsada olusan fiyatardan satılacak.eğer birincil piyasada alan çıkmazsa o günkü afyon tahtasında oluşan fiyattan çimsa alacak...ve süreç tamamlanacak...prosüdür böyle..ytd

8.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    yanlış bilgi vermeyınız...işin doğrusu 30 nisan bedelliye katılım son tarih.yani hesabınızdapara olması yeterli.30 nisandan sonra kullanılayan pay kalırsa kapta ilan edilecek ne kadar olduğu.ondan sonrada bu paylar 1 tl nominal değerden asağı olmamak kaydıyla borsada olusan fiyatardan satılacak.eğer birincil piyasada alan çıkmazsa o günkü afyon tahtasında oluşan fiyattan çimsa alacak...ve süreç tamamlanacak...prosüdür böyle..ytd
    Verdiğim hangi bilgi yanlış?
    Bedelliye katılımın son gününü ve katılım şartını açıklamışınız. Ne alakası var benim yaptığım açıklamayla bunların? Kullanılmayan paylar, birincil piyasada satılacak diyen bir arkadaşa başka bir arkadaş, hayır hâkim ortak alacak demiş. Yani satışa çıkarılmayacak demek istemiş. Ben de bu payların satış ilanı verilerek iki gün süreyle birincil piyasada satılacağını söyledim. Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz zaten. Sorun nedir? Hangi bilgi yanlıştır?

Sayfa 769/958 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •