Sayfa 844/985 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    70 bin kira geliri 20 bin temettü geliri varsa o zaman ne oluyor peki acaba
    20 net temettü 23,5 brut gibi . Yani 3,5 m. peşin ödediğiniz vergi var.
    70.000 tl'nin cıkacak kira vergisinden düşüp verirsiniz. Eger temettuyu bildirmediyseniz , beyanname verme suresi mart sonuna kadar idi. Korona dolayisiyla uzamişsa muhasebeciye sorun ek beyanname ile bir sekilde saydırmaniz mümkün olabilir.
    Aracı kurumunuzun muhasebe bölümünden ıslak imzalı bir dokuman almaniz gerekecek. Iki nüsha olsun biri vergi dairesine, biri de size.

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    20 net temettü 23,5 brut gibi . Yani 3,5 m. peşin ödediğiniz vergi var.
    70.000 tl'nin cıkacak kira vergisinden düşüp verirsiniz. Eger temettuyu bildirmediyseniz , beyanname verme suresi mart sonuna kadar idi. Korona dolayisiyla uzamişsa muhasebeciye sorun ek beyanname ile bir sekilde saydırmaniz mümkün olabilir.
    Aracı kurumunuzun muhasebe bölümünden ıslak imzalı bir dokuman almaniz gerekecek. Iki nüsha olsun biri vergi dairesine, biri de size.
    Bu konuda bilginiz mevcut sizin peki .
    Yatırım fonlarında kesilen stopajlarla ilgili de benzer bir şey sözkonusu mu acaba

3. Saglik bakani bugun bu mesaji atiyor ve normal yasama donmekten bahsediyorlar. toplu tasima araclarin zaten tiklim tiklim dolu idi . simdi bu mesaji atan bakan insanlar normal hayata dondugunde toplu tasima araclarina nasil bir duzenleme getirebilir . Arac ve toplu tasima kullanimini iptal edip herkez isine sosyal mesafeyi koruyarak yurureyek mi gitsin gelsin diye cozum ureticekler ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu konuda bilginiz mevcut sizin peki .
    Yatırım fonlarında kesilen stopajlarla ilgili de benzer bir şey sözkonusu mu acaba
    Gelir vergisi kanununu indirdim.
    Üzerinde bir-iki gün calıştım.
    (hayli kafa karıştırıcı tarafları, istisnaları var).

Beyanname düzenleme rehberi de faydalı.

Yatırım fonları ile ilgili bilgim yok. Ancak stopaj stopajdır. Muhtemelen kanunun satır aralarında bir karşılık bulabilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ben suan bulundugum ulkeden defalarca ornek verdim . Adam diyorki yasak getiremem cunku bunu karsilayacak imkanimiz yok .. Rusya Tarim ihracatini durdurmus . Adamin cevabi : Onlar durdurdu ise bizimde patatesimiz var b hergun patates yeriz . Turkmenistan dan araba ornegi verdim neymis renkli arabalari sevmiyormus butun arabalar beyaza boyandi yada boyanmiyanlar el konulup toplatildi . Adam beyazi seviyor diye arabasi olan halk cebinden 3000-5000$ boyama masrafi verdi .. Bu taraftaki ulkeleri yoneten adamlar birak ulke yonetmeyi . bir cok ulkede apartman kapicisi yapmazlar ..
    Hocam siz yurtdışında hassaslaşmışsınız
    Ne olacak yani
    Biri bana dese katık namına ekmek yerine patates ye Göbek atarım ya
    Ayrıca otekide gayet haklı bence araba dediğin beyaz egzos sol taraf yakıt dolum sağ taraf olur
    Dondurmamı bu ya rengarenk . Taksileri başka devlet araçlarını başka emniyetin araçlarını başka renk yapma kadar akıllıca iş az bulunur türden bakma batı tarz kapitalizmde bi mühlet sonna ayağını yorganına göre uzatcak Du bakam ne zaman

6. Bilim kurulu üyeleri gibi doktor olan bir kesim sokağa çıkma yasağının 1 ay sürmesini istiyorlar özellikle ABD de yaşayanlar daha çok diyormuş sizde normalleşme diyorsunuz ne normalleşmesi adamlar yasak uzatmanın derdin de siz neyin kafasını yaşıyorsunuz

Al habere bir bak https://www.tv100.com/prof-dr-melih-...i-haber-491969

7. Masallah borsa ve viop la ilgili tek yazi yok bu hafta 100 bini devirecek endeks bence buralardan baya mal topladilar sanki.

8. kardeşim ne seviniyon viop a orada aracı kurum seni istediği gibi zarara sokabilir endeks çıksa bile boşa sevinme şikayet var com a yaz viop de oku yazıları ne dediğimi anlarsın o zaman görürsün devirmeyi

Sayfa 844/985 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •