Originally Posted by myfinans Öyle, Bakalım neler göreceğiz. Hangi vadede ne olacak? 1 sene sonra bu rakamlari bulursan sükret oyle diyim
Originally Posted by mrfatih Koş koş tv yi aç üstad dolar 6.94 oldu Yarın BİST 100 bini geçecek galiba.
Originally Posted by myfinans Trump tweet atmış az önce. https://twitter.com/realDonaldTrump/...523762182?s=20 İyi moralli kalkti turp reyiz.. haftasonunu iyi gecirmis belli 😃😃
Originally Posted by onur1064 1 sene sonra bu rakamlari bulursan sükret oyle diyim Ufak ufak biriktiriyorum çeşit olsun diye. Kokmaz bozulmaz dursun kenarda
Originally Posted by myfinans Ufak ufak biriktiriyorum çeşit olsun diye. Kokmaz bozulmaz dursun kenarda Güzel yatirim .. seneye 7-8 rakamlarini bekliyorum ..o rakamlar gelince beni hatirlarsin
Mutlu yıllar, kutlu olsun.. Originally Posted by Webster 35 yillik ekonomi hayatimi tamamlamak uzereyim canlar... Tam tarih belirtmeyeyim ama 36 oluyor[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by ideaid Mutlu yıllar, kutlu olsun.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Cok tsklr ustadim Hep beraber ins
Telefonu ttnet olanlar Mobil uygulamaya girip Bedava 1 gb i onaylayin Allah razi olsun Agam zuhurda bulunmus
Forum Rules
Yer İmleri