Piyasa adamın sesini işte böyle keser.. Hadi bana eyvallah.. Bi daha borsa düşecek diyenler bin kez düşünsün
Cok yavaşsın pala emmi, şimdiye kadar 120bini yakmalıydın
Go go go yapalım
Hamdım Piştim Yandım
gerçekten finansal piyasalarda yatırım yapıyorsanız çok iddialı olmamanız gerekir pozunuz konusunda..temkin ve sabır 1 numaralı kural.. her açıdan görmeye çalışmak gerekir.. her şey çok hızlı değişebilir.. tüm enstrümanlarda yüklü long (veya yüklü short) olmak işten anlamamak demektir..
gazoz kapağıyla oynuyorsanız o başka.. nasılsa zarar fazla olmaz diyerek işkembeden atabilirsiniz..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Aynen devam ..[emoji173]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
çok kolay gaza geldiler fed para basacak lafını duyunca.. o para hemen Türkiye ye gelecekti..hesap bu.. dolar 5 tl olacaktı.. düşünceleri istekleri bu.. ama realiteler farklı.. 5 tl olmasını beklerlerken 7 tl oldu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Uyuyakalmışım naptınız da koç nerede devlet nerede biraz izleyelim duruma hakim olalım
Bizim millet geçen ki 80bin - 120 bin rallisinde yaya kaldıysa bu son 80bin - ¿ rallisinde de yaya kaldı malesef,
kaçınci bu fırsat
hep kaçır hep kaçır. ulaa bi kerede trene zamanında binin bea
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri