Sayfa 881/985 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Viop - XVII

1. x30 spot
    fokus yapı kredi yatırım

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Erdoğan basbakan oldugunda endeks kaç cent idi !!! Aldıgı yerde bırakması çokmu ütopik. Endeks 50 cent den düşmüş olabilir. 20 cent içinde kırılmaz 10 yıllık destek dediler.

Birde şahsen şuna inanıyorum bunların içeride cok paraları var. Gideceğini anlarsa yabancılar değil bunlar cıkarır pılınıpırtısını toplar gider. Kolay değil 18 yılın parası var içerde. Bu halka millete yedirmezler gideceğini anladımı

Yabancısız cıkıslar kımın marifeti. 125 bıne kdr sürülen endeks. Anahtarı bıraktıgında aldıgı yerde verir bence

3. Go go go go go
    Cabuk cabuk daha cabuk
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by esaret Yazıyı Oku
    katılıyorum üstad en son krizi 2008 gördük. bu tarihden sonra kriz olmadı.Şunu da unutmayalım ki tam 7 senedir düşen bir borsamız var(dolar bazında) ben ona bakarım. ve aşağı gidecek çok yolumuz var daha, nerden,ne zaman döner soruları anlamsız, ister üç ay sonra gelsin, ister yedi ay sonra gelsin o seviyelere önemli değil. burada yorum yazanların kaç tanesi 2001 krizini gördü acaba.sabırlı olun ve bekleyin
    Şaka zannediyorlar insanlar günlerce satamadı, krediyle alım yapanlar poz kapatamadı
    Bistin en köklü şirketi %85 düştü, kaldı ki şu anda birde kaldıraçlılar var, her iki yöne de
    çok sert hareketler var,

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Benim kısa olduğumu nasıl çıkarıyorsun?
    Bir gün artacak derken ertesi gün sistem dedi kısaldım diyip sonra artınca gelip burada çocuk gibi kafa buluyorsun...
    Şimdi de şöyle artacak böyle artacak...
    Birgünün diğerini tutmazken az salla kendine sakla...
    Sercan burada birşey diyor ama kıvırmadan adam fikrini çoğumuza garip veya ters de gelse söylüyor...
    Ama senin gibiler sıkıntılı...
    Son mesaj, forumdanda özür dilerim ama geçen haftadan takıldım bu arkadaşa...
    ben ne zaman kıvırmışım... anlamadım... ben endeksin çıkacağını günlerdir söylüyorum.....
    bazen bazı hareketlerde beni bile aldatma seviyesine geliyorlar... buna rağmen rallinin devam edeceğini söyledim.... benim gibiler sıkıntılı falan değil...Ayrıca ben göstergeler sat verdi, hurra borsa göçecek demedimki.... göstergeler sat versede düşmeyebiliyor....
    sercan ile aynı yöndeyiz.... kendini yorma... akıllı kardeşim... sistem sat verdiği gün akşama doğru şunuda yazdım... endeks sat versede düşürmüyorlar dedim... ve kısayı tekrar kapattığımı da yazdım.... sen cümlenin başını okuyup sonunu okumayan tiplerdensin.. İşine gelen kısımları takip edip, gelmeyen kısımlarını görmek istemiyorsun...
    cins misin nesin... ilk kez bu kadar birisine gıcık oldum...

6. Bugün kademeler karşılıklı kalın gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Go go go go go
    Cabuk cabuk daha cabuk
    Dikkat et Bozkurt dayı

Ele verirler ona göre ha 😊
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dikkat et Bozkurt dayı

Ele verirler ona göre ha ��
    Jeton bol bende
    denizde kum bende jeton
    Hamdım Piştim Yandım