Erdoðan basbakan oldugunda endeks kaç cent idi !!! Aldýgý yerde býrakmasý çokmu ütopik. Endeks 50 cent den düþmüþ olabilir. 20 cent içinde kýrýlmaz 10 yýllýk destek dediler.
Birde þahsen þuna inanýyorum bunlarýn içeride cok paralarý var. Gideceðini anlarsa yabancýlar deðil bunlar cýkarýr pýlýnýpýrtýsýný toplar gider. Kolay deðil 18 yýlýn parasý var içerde. Bu halka millete yedirmezler gideceðini anladýmý
Yabancýsýz cýkýslar kýmýn marifeti. 125 býne kdr sürülen endeks. Anahtarý býraktýgýnda aldýgý yerde verir bence
Go go go go go
Cabuk cabuk daha cabuk
23 mart 70 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ben ne zaman kývýrmýþým... anlamadým... ben endeksin çýkacaðýný günlerdir söylüyorum.....
bazen bazý hareketlerde beni bile aldatma seviyesine geliyorlar... buna raðmen rallinin devam edeceðini söyledim.... benim gibiler sýkýntýlý falan deðil...Ayrýca ben göstergeler sat verdi, hurra borsa göçecek demedimki.... göstergeler sat versede düþmeyebiliyor....
sercan ile ayný yöndeyiz.... kendini yorma... akýllý kardeþim... sistem sat verdiði gün akþama doðru þunuda yazdým... endeks sat versede düþürmüyorlar dedim... ve kýsayý tekrar kapattýðýmý da yazdým.... sen cümlenin baþýný okuyup sonunu okumayan tiplerdensin.. Ýþine gelen kýsýmlarý takip edip, gelmeyen kýsýmlarýný görmek istemiyorsun...
cins misin nesin... ilk kez bu kadar birisine gýcýk oldum...
Bugün kademeler karþýlýklý kalýn gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri