Sayfa 887/985 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    Merrill

2. Akşam satışları erken başlayabilir, yukarı güç kalmadı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pozisyon büyüklüğün ne kadar ? mesela 10 bin tl lik long mu? yoksa 200 bin tl lik long mu?
    ayrıca hangi tarafta ? spot ? vadeli ?

eğer spottaysan sonsuza kadar bekleyebilirsin..ama vadelide bekleme şansın yok.. iddialı konuştuğun için soruyorum bunu çünkü foruma bunu belirtirsen insanlarda ona göre değerlendirir.. burası viop başlığı olduğu için her iki yönde duruma göre tehlike oluşturabilir herhangi birisi için..
    Dostum.... vadelide full pozisyon girmek büyük hata olur tabii ki...... hissede pekala full girilebilir.....
    Burada bunu bilmeyen yoktur herhalde...

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akşam satışları erken başlayabilir, yukarı güç kalmadı gibi.
    Alıcı var zannettim ama arkadaş öğlen Garan'ın takası koyunca uyandım..Amacım yarın satmaktı ama baktım satıcılı %60 güzel yerlerden sattım..

5. full pozisyondamisin diye soru sorulmamis pozisyon buyuklugun sorulmus.
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dostum.... vadelide full pozisyon girmek büyük hata olur tabii ki...... hissede pekala full girilebilir.....
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    full olup olmaması konumuz değil..
    biz sadece iddialı konuştuğun için masada ne kadar paran var (pozisyon büyüklüğü) vadelide onu merak ettik..

mesela :
    toplamda 10 bin tl vardır ve 1 kontrat long açarsın.. bu rakama göre full değilsin.. marjine girme riski az..buna gazoz kapağı ile oynamak diyoruz..

diğer bir alternatif 100 bin tl var vadeli hesabında.. ve 50 bin tl lik poz açmışsın teminat olarak.. reel piyasa karşılığı 600 bin tl civarı yapar.. burada da full değilsin.. ama masada kaybetmekten üzüleceğin para daha fazla..

demek istediğimiz : çok iddialı konuşuyorsun.. ama pozisyonun yoksa ve buna rağmen böyle iddialı konuşuyorsan bu doğru bir şey değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. bankalar ve baba sanayi kağıtları bitik halde yabancı satışları devam ediyor
    internet cafe işleten sirketler telegram gruplarından şişiriliyor yine
    mesela kront denen bir kağıt geçenlerde aldım günlerdir tavan gidiyor bomboş bir hisse
    burda 120 binlerde de 150 goygoyu yapan tipler sanıyorlar ki hala shortta insanlar

120 binlerde shortlayanlar soktu 90 80 arası geri çekti , geri çekilince hissecilere gelen bir rahatlama oldu burdakiler buna ralli diyor ilginç
    bir de anlamadığım 120 de süper borsa 110 oldu harika borsa bu 100 90 80 çok iyiyiz diyorlar basket topu yerden sekti yine ralli oldu )))))
    8 10 ay hamal gibi taşınan hisseleri her gün stres kaos sinir içinde 3 hafta da aldı shortlar ;)

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    full pozisyondamisin diye soru sorulmamis pozisyon buyuklugun sorulmus.
    bende yazmışım dostum... 10000 de olabilir 500.000 de...
    Ben borsa gidiyor dedim.... Ağzımdan bütün parayı gömün diye bir söz çıktımı... Tabii ki hayır...
    Burada işlem yapan birisi ne yapacağını bilir zaten SEVGİLİ AVUKAT BEY...
    Cuma günü burada mühendis adlı arkadaş yeniyim, viopa gireyim mi diye yazmıştı. Ona verdiğim cevap çok açıklayıcıydı.
    Viop yada forex çok tehlikeli yerlerdir demiştim zaten. Herkes burada kazanamaz demiştim.
    Bence bu çok net bir cevaptı. Bunun üstüne hala bana ne kadarlık pozisyonun var diye sormayın lütfen..
    Komik oluyorsunuz......

Sayfa 887/985 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •