Sayfa 517/721 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Madam Despina

1. Haftalık XBANK yeşil ortalama ve kesikli çizgi üzerine atarsa ne ala.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Haftalık XBANK yeşil ortalama ve kesikli çizgi üzerine atarsa ne ala.
    İşte ben de o seviye 126.369' da...
    XBANK o seviyeye gelirse "endeks zaten almış-gitmiş" olur usta.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Hocam Dow'u takip edelim bakalım 24.100-200 üzerine çıkabilecek'mi

4. Es kasa short tarafında olsak... Ağzımız, yüzümüz gidecekmiş.
    Buradakilerin %90' ı malda olduğuna göre... Keyifler yerinde olmalı

iyi akşamlar üstadım. Bugün de şükür kiracımız bizi üzmedi, kiramızı düzenli yatırdı. Bugün cezanın bittiği gündü, evin tabanını delse üzülmezdim. Tavanda bekleyen de çok muhtemelen bunu daha götürecekler.

Ayrıca iki tavan daha gördüm. Bir tanesi malum "sürpriz" diğeri de operasyonel hisse o yüzden buradan paylaşmayı doğru bulmadım. Yani aslında gıda şirketi sayılır ama madenci diye o kadar speküle manipüle edildi ki zamanında hiç güvenim yok. Anlamışsınızdır. O nedenle yarın bir gün patlar diye sattım gitti.

Sonuç itibariyle bu balon ne zaman sönecek bilmiyorum ama piyasa yapıcı ile inatlaşmadan ufak ufak gidiyoruz işte. Gün sonu elimde iki kiracım dışında hissem yok.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    iyi akşamlar üstadım. Bugün de şükür kiracımız bizi üzmedi, kiramızı düzenli yatırdı. Bugün cezanın bittiği gündü, evin tabanını delse üzülmezdim. Tavanda bekleyen de çok muhtemelen bunu daha götürecekler.

Ayrıca iki tavan daha gördüm. Bir tanesi malum "sürpriz" diğeri de operasyonel hisse o yüzden buradan paylaşmayı doğru bulmadım. Yani aslında gıda şirketi sayılır ama madenci diye o kadar speküle manipüle edildi ki zamanında hiç güvenim yok. Anlamışsınızdır. O nedenle yarın bir gün patlar diye sattım gitti.

Sonuç itibariyle bu balon ne zaman sönecek bilmiyorum ama piyasa yapıcı ile inatlaşmadan ufak ufak gidiyoruz işte. Gün sonu elimde iki kiracım dışında hissem yok.

Vallaha bravo.
    Bende de "0" hisse, bol lak lak...
    Gelinen noktada çift yönlü bir strateji dışında hayatta da girmem piyasaya...

Çok umutlu değilim... Ama zaman bol iken..
    Belki 5-60 dk ya indirebiliriz grafik analiziı diye bir hayalim var.
    Olmazsa da can sağlığı...

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Vallaha bravo.
    Bende de "0" hisse, bol lak lak...
    Gelinen noktada çift yönlü bir strateji dışında hayatta da girmem piyasaya...

Çok umutlu değilim... Ama zaman bol iken..
    Belki 5-60 dk ya indirebiliriz grafik analiziı diye bir hayalim var.
    Olmazsa da can sağlığı...
    Bende şimdi doları düşürmeden borsa dibini görmeyecek gibi bir his oluşmaya başladı, siz ne dersiniz? Sanki ikisinin dibini bir arada göreceğiz sonra da sell in May and go away olacak gibi. Düşse de dolara geçsek artık.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Bende şimdi doları düşürmeden borsa dibini görmeyecek gibi bir his oluşmaya başladı, siz ne dersiniz? Sanki ikisinin dibini bir arada göreceğiz sonra da sell in May and go away olacak gibi. Düşse de dolara geçsek artık.
    Tam tersi olmasın?

Sayfa 517/721 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •