Sayfa 191/897 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. bunu bekle bekle gina geliyor ama inatla ve israrla beklemeye devam...elinizde tek bu turgg varsa sinir olmak elde degil...ben diger yan tahtalardan kazandigim karlari buraya aktariyorum...500 mu kazandim hoop al turgg...200 mu kazandim al turgg...1000 tl mi kazandim al turgg...inanin cok zevkli oluyor boyle

2.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    bunu bekle bekle gina geliyor ama inatla ve israrla beklemeye devam...elinizde tek bu turgg varsa sinir olmak elde degil...ben diger yan tahtalardan kazandigim karlari buraya aktariyorum...500 mu kazandim hoop al turgg...200 mu kazandim al turgg...1000 tl mi kazandim al turgg...inanin cok zevkli oluyor boyle
    Tamam dediğin gibi yoksa bende sattım bu düşüşde sattım tamamını turggnin Pegasus aldım 30.20 den 59.80 den vedalaştım tekrar aldım o na diyorum keşke 46 dan Pegasus alaydım ytd 😡😡 bu hisse varlığı dert yokluğu dert hastalık 5 -6 yıl oldu

3. Adamlar o kadar rahat ki; nasıl olsa imar işi en erken sonbaharda olur. Hatta yılbaşını bile bulabilir itirazlarla. Hala 40 tl altında dolar olmuş 7 tl. İmar işi olsa bile fiyat artışı için şirketin satışını bekliyor olabiliriz.

Her gün borsada tavan yarışı var. Virüsle dibi gören o kadar hisse, şimdi tavan tavan gidiyor. Hiçbir hikayesi olmayan hisse bile tavan yapıyor. İnsan malına, yatırımcısına bu kadar acımasızlık yapmaz ya. Bu durumun müsebbipleri beter olun inşallah...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Acaba sadece 5-6 kişiyiz diye de daşak mı geçiyorlar satacam yeter 😤 bıktırdı faaliyet olmayan hisseler tavan tavan bi kazık

6. TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Her gün borsada tavan yarışı var. Virüsle dibi gören o kadar hisse, şimdi tavan tavan gidiyor. Hiçbir hikayesi olmayan hisse bile tavan yapıyor. İnsan malına, yatırımcısına bu kadar acımasızlık yapmaz ya. Bu durumun müsebbipleri beter olun inşallah...

Ya kimse hızlı koşacak hisseler varken uyuz eşşeğe binmez.. eşşeğin bi 3 ay daha gitmeyeceği belliyse.. önce hızlı koşan atlar ile yol alır onlar yorulunca uyuz eşşeğe sıra gelir....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Ya kimse hızlı koşacak hisseler varken uyuz eşşeğe binmez.. eşşeğin bi 3 ay daha gitmeyeceği belliyse.. önce hızlı koşan atlar ile yol alır onlar yorulunca uyuz eşşeğe sıra gelir....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sen de haklısın arkadaşım. Koşalım demiyorum, 7 yıldır emeklemekten öte gidemedik. Onu geçtim emek zahmet çıktığı seviyeyi bile reva görmüyorlar.

Çok aktif bir başlık burası. Okuduklarimdan gördüğüm güzelde dostluklar kurulmuş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 191/897 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •