Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Fiba kiraz 12'den 11,50'ye
Burgan 11'den 10,50'ye düþürmüþ.
Dolarý 7 de tutmak için bir taraflarýný yýrtýyorlar. Þirketlerin %80 i zonbi þirket hepsi batýk. Bankalar geriye alamýyacaðýný bile bile kredi veriyor. yýl sonunda 15 milyon iþsiz bekleniyor. Borsa da þirketler kendi hisselerini alýyor. Vatandaþa 100 bini geçti gel gel diyorlar. Milletin alým gücü yerlerde sürünüyor. Haziranda her þey düzelecek diye gaz veriyorlar. Allahým bu millete akýl izan ver. Lütfen NAKÝTTE kalýn sabýrla bekleyin.
N kolay da faizi 0,25 düþürmüþ.
Ben kendim sahsim olarak yani borsada ikinci bir cokus olacagini tahmin ediyorum....
Papazin egrisinde duzelme var diye yarin bayram var sandi millet....!!!!
Bu isin oyle olmadigi dank ettiginde bir dusus daha olacak....
Demedi demeyin.[emoji6]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Faiz artýk bitti. En baba faiz veren yere yatýrsak bile yýllýk -2 kayýp demek. Devlet bizlere artýk faiz maiz düþünmeyin, kafanýzý çalýþtýrýn paranýzýn deðerini koruyacak farklý enstrümanlara yatýrým yapýn diyor. Bunu anlamamakta ýsrar etmenin bir anlamý yok.![]()
Ev alin diyorlar veya borza.sec begen al[emoji39]
Yer Ýmleri