Sayfa 106/643 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 841 - 848 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. AB InBev Efes , AB InBev ve Anadolu Efes'in Rusya ve Ukrayna'da birleşmesiyle oluşan bir grup şirkettir. AB InBev Efes, Rus bira pazarındaki en büyük oyunculardan biri. *

AB InBev Efes'in Rusya'da Vladivostok, Volzhsky, Ivanovo, Kazan, Kaluga, Klin, Novosibirsk, Omsk, Saransk, Ulyanovsk, Ufa'da 11 bira fabrikası ve Kazan, Omsk ve Saransk'ta 3 malt kompleksi bulunmaktadır.

AB InBev Efes yaklaşık 7.000 kişiyi istihdam etmektedir. Şirket üretim, pazarlama, lojistik, yönetimde en ileri teknolojileri kullanmaktadır.

Anheuser-Busch InBev, dünyanın önde gelen biracılık şirketi * olup, küresel tüketim malları üreticileri arasında TOP-5 lideridir. **
    Anheuser-Bus InBev, çoğu birinci ve ikinci sırayı işgal eden 50 ülke pazarında faaliyet göstermektedir. * Anheuser-Bush InBev şirketler grubunda dünya çapında yaklaşık 200.000 çalışan istihdam edilmektedir.

Anadolu Efes, 1969 yılında Türkiye'de kuruldu.
    Şirket bugün 670 milyondan fazla tüketiciye hizmet veriyor. Şirketin portföyünde hem bira hem de bira içecekleri ve alkolsüz içecekler yer almaktadır. Anadolu Efes satış bakımından Avrupa'da altıncı, dünyada 14. sırada yer alıyor.

https://hh.ru/employer/15959#about

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    AB inbev bugun bruksel borsasinda tepki vermis %6.6 yukselis ile 40.12'den islem gormus. Bir onceki kapanis 38.12 !
    kapanışta çok yüksek hacim yapmış..neredeyse gün boyu yaptığı işlemden fazla..silip süpürmüş

efesin ortağı... ekürisi ile birlikte hareket ettiklerini düşünüyorum.

https://tr.investing.com/equities/an...ch-inbev-chart

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    AB InBev Efes already became the leader on the Russian beer market last year, with its 28% share overtaking Carlsberg’s 27%

https://www.intellinews.com/anadolu-...-kvass-180435/

2019 yilinin Rusya'daki satis lideridir AB inbev Efes (bkz. üstteki linkten takibi yapilabilir).

2020 toplaminda finansal sonuclar iyi gelecek bence !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Bir de EBI var tum yurtdisi operasyonlarinin merkezi olan şirket ! 2.122 milyar euro sermayesi var. bu sirket ayni zamanda AB İnbev Efes %50'sine de sahip.

bu sirketin ederi 3 milyar euro'nun altinda degildir. bu da minimum %100'ü Anadolu Efes'in

yatırım tavsiyesi degildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Efes, Londra’da 122 milyon dolar toplayacak

Bigpara Haber

05 Ekim 2004 - 09:03:07

Efes Breweries International (EBI), Londra Borsası’nda halka arz ediliyor. Anadolu Efes Biracılık, yüzde 84.9 oranında bağlı ortaklığı olan ve yurtdışındaki tüm bira operasyonlarını yürüten Hollanda’da kurulu Efes Breweries International N.V.’nin (EBI) halka arzında son aşamaya geldi.

Anadolu Efes’ten Borsa’ya gönderilen açıklamada, EBI’nın mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak sermayesini 122.3 milyon eurodan 148 milyon euroya kadar artıracağı ve artırılan sermayeyle birlikte diğer ortakların mevcut hisselerinin bir bölümünün de Londra Borsası’nda Global Depository Receipt (GDR) formunda halka arz edileceği bildirildi. Her bir GDR’nin 5 hisseyi temsil edeceği halka arz sırasında belirleyici fiyat, her bir GDR için 20.75-23.75 dolar aralığında olacak

EBI'nin degerini burdan hesap edebiliriz , cunku eski borsacilar bilir ki EBI daha once 2004 yilinda londra borsasina dahil olup daha sonra 2010 yilinda kottan cikmisti.

Son düzenleme : hayek; 28-04-2020 saat: 00:53.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir ustteki bilgiler isiginda devam edelim

2004 yilinda EBI su anki devasa sirketin 1/10'u seviyesinde iken ; sermayesi 148 milyon euro iken %17.5 icin 120 milyon usd toplamis. Bu hesaba gore o gunku degeri kabataslak 700 milyon usd imis !

simdi dusunun ki sermayesi 2.122 milyar euro olmus icinde nerdeyse 7-8 bolgede pazar payinda lider sirketleri barindiriyor, piyasa fiyati ne olur ? minimum 3.5 milyar usd diyorum (bana gore daha fazla ama ihtiyatli davraniyorum)

%100'ü Anadolu Efesin

7. displinli yatırım--
    stratejiye sadık kalmak--sebat etmek--aç gözlü olmamak--kaçanı kovalamamak--eldekine sahip çıkmak
    gösterileni değil--sakl***** aramak--
    piyasaya değil--verilere yatırım yapmak--
    onların verdiği verileri değil--vermediklerini bulmak

8.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    displinli yatırım--
    stratejiye sadık kalmak--sebat etmek--aç gözlü olmamak--kaçanı kovalamamak--eldekine sahip çıkmak
    gösterileni değil--sakl***** aramak--
    piyasaya değil--verilere yatırım yapmak--
    onların verdiği verileri değil--vermediklerini bulmak
    Alkışlıyorum. Budur hocam.tebrikler

Sayfa 106/643 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz