Sayfa 672/899 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İptal edilmesini olumsuz karşılayacak insanların daha az olacağını düşünüyorum.

Telekonferansta birleşme faydası diye kabaca daha az personel çalıştıracagız demişler. Önceden de düşündüğümüz gibi birleşmenin pek bi numarası yok.
    Birleşen firmaların genel yönetim giderlerini toplayın, %30 azaltın.
    Pazarlama giderlerini toplayın %10 azaltın.
    Bunlar direkt azalır. Bunun dışında finansman giderlerinde iyileşmede olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Buradaki bir sıkıntı da Covid-19'un hesaba dahil edilmesi.

Camcılar fabrikalarını kapatmış, satışları azalmış olabilir ama soda külü dezenfektan ve deterjan gibi temizlik malzemelerinde kullanıyor ve talep patlaması da yaşanıyor.

Sırf bu konudan bile değerleme raporunun iptal edilmesi gerekir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Önceden de düşündüğümüz gibi birleşmenin pek bi numarası yok.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Birleşen firmaların genel yönetim giderlerini toplayın, %30 azaltın.
    Pazarlama giderlerini toplayın %10 azaltın.
    Bunlar direkt azalır. Bunun dışında finansman giderlerinde iyileşmede olur

Faydası olmaz demiyorum ama bu kadar sansasyon, hile , hurda iş yapmak için yetersiz.
    Ben dertlerinin başka olduğunu düşünüyorum.

4. İstedikleri kadar malı alamadılar. Birşey yapmaları gerekiyordu.SPK dan yada yeni tebliğden bu fiyatın döneceğini bile bile yades dediler. 2 aydır deli gibi alım yapilıyor hiç açıklama yapmayıp bilançoyu bekleseler 7 bile hayal olacakdı. Fiyatlara başka türlü müdahale edemeyecektiler.Belkide fazla pollyannacı davranıyorumdur ama bana fazlasıyla mantıklı geliyor.Bu şekilde onaylansa dahi Sn Berat Bakanımin dediği gibi ağustos eylülden eylül ekimdem ekim kasımdam çok daha iyi olacakdir..

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. adamlar ne demiş bu eski tebliğe göre hesaplandı. eee yeni tebliğe gire ne zaman hesaplanacak bakalım. bence mal toplamak için ama 2 3 ay sürünürüz gibi onu göze almak lazım. belki daha erken sonuvmclanir .bakalım
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

6. Spkya sikayetimi yaptim. Rahatsızlıgimi dile getirdim. Bence foruma rahatsizligini dile getiren herkes en azindan spkya da yazsin.

7. Topu spk ya atmislar, (eger bir on gorusme Yapilip Onay alinmadi ise)...
    Ayrica spk dan umulmadik geri Alim fiyati cukarsa kivirabiliriz de demisler .. neticede eski alanlar 2 ay daha en az pozisyonunu korumak zorunda .

Alıntı Originally Posted by kyhnki Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by ebe Yazıyı Oku
    Spkya sikayetimi yaptim. Rahatsızlıgimi dile getirdim. Bence foruma rahatsizligini dile getiren herkes en azindan spkya da yazsin.
    Kardeş bu işin sorumlusu SPK.zaten
    Kanunla eş zamanlı tebligi çıkaracağım diyen SPK.
    Ama gel gör ki 65 günde bir tebligi çıkaramayan beceriksiz SPK.ile sermaye piyasası gelisirmi insanlar bunlar yüzünden para kaybediyor herkesin mevzuata hakim olmadığı bir ortamda karmaşanın tek sorumlusu SPK.dir
    İnsan utanır söz ağızdan çıkar eş zamanlı sözünden 65 gün geçmiş makama layık ehil insanlar getirilirse olacağı budur.
    Sagliklar

Sayfa 672/899 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •