Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Buradaki bir sıkıntı da Covid-19'un hesaba dahil edilmesi.
Camcılar fabrikalarını kapatmış, satışları azalmış olabilir ama soda külü dezenfektan ve deterjan gibi temizlik malzemelerinde kullanıyor ve talep patlaması da yaşanıyor.
Sırf bu konudan bile değerleme raporunun iptal edilmesi gerekir.
İstedikleri kadar malı alamadılar. Birşey yapmaları gerekiyordu.SPK dan yada yeni tebliğden bu fiyatın döneceğini bile bile yades dediler. 2 aydır deli gibi alım yapilıyor hiç açıklama yapmayıp bilançoyu bekleseler 7 bile hayal olacakdı. Fiyatlara başka türlü müdahale edemeyecektiler.Belkide fazla pollyannacı davranıyorumdur ama bana fazlasıyla mantıklı geliyor.Bu şekilde onaylansa dahi Sn Berat Bakanımin dediği gibi ağustos eylülden eylül ekimdem ekim kasımdam çok daha iyi olacakdir..
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar ne demiş bu eski tebliğe göre hesaplandı. eee yeni tebliğe gire ne zaman hesaplanacak bakalım. bence mal toplamak için ama 2 3 ay sürünürüz gibi onu göze almak lazım. belki daha erken sonuvmclanir .bakalım
Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer
Spkya sikayetimi yaptim. Rahatsızlıgimi dile getirdim. Bence foruma rahatsizligini dile getiren herkes en azindan spkya da yazsin.
Topu spk ya atmislar, (eger bir on gorusme Yapilip Onay alinmadi ise)...
Ayrica spk dan umulmadik geri Alim fiyati cukarsa kivirabiliriz de demisler .. neticede eski alanlar 2 ay daha en az pozisyonunu korumak zorunda .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş bu işin sorumlusu SPK.zaten
Kanunla eş zamanlı tebligi çıkaracağım diyen SPK.
Ama gel gör ki 65 günde bir tebligi çıkaramayan beceriksiz SPK.ile sermaye piyasası gelisirmi insanlar bunlar yüzünden para kaybediyor herkesin mevzuata hakim olmadığı bir ortamda karmaşanın tek sorumlusu SPK.dir
İnsan utanır söz ağızdan çıkar eş zamanlı sözünden 65 gün geçmiş makama layık ehil insanlar getirilirse olacağı budur.
Sagliklar
Yer İmleri