Sayfa 527/1001 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bakan Koca : (İsvec’ten gelen hastanın bakan ile bir akrabalığının olduğu iddiası ) Benim hiç bir akrabalığım yada bir tanışıklığım yok , İsveç büyükelçimize görüştük kendisine ülkeye getirilmesi gerekip gerekmediği hakkında bilgi aldık ,ve bize getirilmesinin uygun olacagi söylenildi bunun üzerine hasta ülkemize getirildi . Ayrıca İsveç ‘de çocuklarıyla ilgili bir sorun yok denirken çocuklarından birisinde de pozitif sonuç çıktı . Biz sadece bu hastayı getirmedik daha dün Rusya’dan bir hastamızı getirdik , ayrıca bir süre önce Fransa’da solunum cihazından çıkarılmak istenilen bir vatandaşımızı getirdik ve hastamız daha bugün solunum cihazından çıkarıldı , yanı bu ilk değil .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Bakanlık olarak yapılması gereken her şeyi yaptığımızı bilin , bu konu siyaset üzeri bir durumdur asla siyaseti buna alet etmeyin

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Bakanlık olarak yapılması gereken her şeyi yaptığımızı bilin , bu konu siyaset üzeri bir durumdur asla siyaseti buna alet etmeyin
    Reyise söyleseniz bunu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Cafe Trend&amp;Trade - III

Bakan Koca : Toplam vaka sayısının %60’i İstanbul’da , şu an icin özel bir önlem uygulamıyoruz , hastalığın 5. Haftasında İstanbul gibi bir ili kontrol altına almamız çok önemliydi , özel bir önlem de almayı şuan için düşünmüyoruz . İleri süreçte vaka sayısı azalan illerle ilgili il bazlı tedbirleri azaltmayı düşünebiliriz

Bakan Koca : Buna çok üzülüyorum ama Maalesef enfekte olan sağlık çalışanı sayısı çok fazla oldu , 7428 sağlık çalışanımız enfekte buda vakalara göre %6,5 oranındadır

Bakan Koca : Açıklanan her rakam bir can , bu rakamların gizlendiği yönde maalesef siyaset tarafından iddialar var , bizim için her hasta önemlidir , ölüm raporunu hazırlayanlar doktorlarımız yani gurur kaynaklarımız bunu sağlık bakanlığı mi hazırlıyor ? Doktorlarımıza güvenmiyor musunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Kadir inanir
    Rakamlar yalan söylemiyordur herhalde,tabi rakamlarda oynama yoksa.Ben bakana inanıyorum. süreci iyi kontrol altına aldı. Halk olarak biraz daha dikkatli olursak ramazan arkasında huzurlu bir yaz mevsimi bizi bekler...

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reyise söyleseniz bunu!

Sayfa 527/1001 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •