Þimdi bu virüsün yapay olduðu ispat edildiðinde;ülkeler neye göre Çin den tazminat talep edecek?Biz yayarken uyanýk olanlar birleþtiriyor vefatlarý.
Þimdi bu virüsün yapay olduðu ispat edildiðinde;ülkeler neye göre Çin den tazminat talep edecek?Biz yayarken uyanýk olanlar birleþtiriyor vefatlarý.
Abd hazine bakaný mnuchin: Abd ekonomisinde aðustos ve eylül'de büyük bir toparlanma olacaðýný düþünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tasuku Honjo haberide yalan haberdir.Bilginize
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
THY/Ekþi: Biliyoruz zor, ama bu mücadeleyi kazanmak için hep beraber biraz daha sabretmemiz lazým. Maalesef, ÝÇ ve DIÞ HAT tarifeli seferlerimizi 28 Mayýs 2020 tarihine kadar iptal etmek zorundayýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk bakanlýðý : Son 24 saatte 29320 test sonuçlandý , 2392 yeni vaka var , 92 kiþi hayatýný kaybetti , 5018 kiþide iyileþti
Ben tv izleyemedim bugun saglik bakani aciklama yapti mi....
Gazeteciler tosuncuk ile olan akrabaligini sordular mi
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri