Sayfa 66/1078 İlkİlk ... 16566465666768761161665661066 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Hocam uykunuz yoksa bir sorum olacak. Harami formasyonu nedir? Yükseliş ya da düşüş formasyonu mudur? Bir de güvenilirlik derecesi nedir?
    Tüm sorularınızın cevabı aşağıdaki adreste mevcut. Ben kodlama yaparken bu siteden çok faydalandım. Formasyonlarımnız hemen hemen birebir uyuşuyor. İstisnai bazı durumlarda az da olsa farkllık olabilir...

Güveniirlik ise çok fazla değil. Temel formasyonlar sınıfına girececek şekilde kodlamışım...

HARAMI(4) yazılışında (4) değeri daha önce aynı hissede kaç defa meydana geldiğini söyler. Fırsatım olmadı ki; bunun %kaçı başarılı/başarısız oldu hesaplatayım!

Belki zamanla o da olur ... Tüm işlere yetişemiyorum...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by zeze Yazıyı Oku
    Elinize sağlık abi. Bu arada yolumuz Gaziantep'e düştü.
    Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

İş mi? gezi mi?

Bu gece biraz erken yatmışım galiba sorulara şimdi cevap verebildim. Normalde çok önemli bir işim ve bitirmem gereken kafama takılan bir olay yoksa 23:30 'dan sonra yatmış oluyorum...!!!

Herkese bu vesile ile hayırlı bir gün diliyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

İş mi? gezi mi?
    Teşekkür ederim abi. Tayin Nurdağ'a çıktı. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Alıntı Originally Posted by zeze Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim abi. Tayin Nurdağ'a çıktı. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
    İnşaAllah hayırlı olur...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tüm sorularınızın cevabı aşağıdaki adreste mevcut. Ben kodlama yaparken bu siteden çok faydalandım. Formasyonlarımnız hemen hemen birebir uyuşuyor. İstisnai bazı durumlarda az da olsa farkllık olabilir...

Güveniirlik ise çok fazla değil. Temel formasyonlar sınıfına girececek şekilde kodlamışım...

HARAMI(4) yazılışında (4) değeri daha önce aynı hissede kaç defa meydana geldiğini söyler. Fırsatım olmadı ki; bunun %kaçı başarılı/başarısız oldu hesaplatayım!

Belki zamanla o da olur ... Tüm işlere yetişemiyorum...!!!
    Teşekkürler hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
    Teşekkürler sayın T/A

Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...

Sayfa 66/1078 İlkİlk ... 16566465666768761161665661066 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz