Sayfa 682/899 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum avukat gibi dilekçe düzmene gerek yok . Genel ifadelerle rahatsızlığını yaz gönder.
    aynen öyle,

"Sayın yetkili

xxxx A.Ş. Hissedarı olarak aşağıdaki şikayetimi bilginize sunarım;

Şişecam grubunun birleşme sürecinde 27.04.2020 tarihinde kamuoyu ile paylaşılan ayrılma hakkı fiyatları ve değerleme yöntemleri birçok hissedarı hak kaybına uğratacak nitelikte görünmektedir. Küçük hissedarlar nezdinde büyük rahatsızlık ve güvensizlik yaratan bu sürecin incelenmesini ve hissedarların haklarının korunması adına varsa gerekli adımların atılmasını rica ederim.

Saygılarımla
    "

demek yeterli.
    Son düzenleme : El_Rey; 29-04-2020 saat: 21:17. Sebep: tarih ekledim

2. nereden yapıyorsunuz? e devlet spk şikayet ihbar başvurusu adımından mı?

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bence onlar da başvuruyu bekledi . Önce spk tebliğ gelseydi bunlar ona göre kılıf ayarlar başvuru yapardı.
    Şimdi spk nin elindeki ipler daha sağlam. Bunların raporu kadar bekletmezler.
    gerçekten zaman daraldı başvuruyu yapmaları gerekiyordu dün bu konuda açıklama yapıldı

İnceleme sürecinde en uğraş gerektiren kısım, kanunda yapılan değişikliklerle ilgisi olmayan Uzman Değerleme Raporunun incelenmesi olacaktır. Yeni Tebliğ’in SPK tarafından yürürlüğe konmasının ardından gerekli düzenlemeler ise tarafımızdan yapılacaktır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Edevletten yapiliyor sikayet gecen gun yaptim sikayeti bu gun cevap gelmis

Sent from my iPad using Tapatalk
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    abi şöyle de birşey var.

sen son 30 gün ortalama fiyat ile şirkete çökersen artık senin kanunlarına güvenip buraya yatırımcı mı gelir ?

düşünsene yatırım yapıyorsun. patronun canı sıkılınca dur son 30 günlük aort ile ben hisseleri geri alayım ?????????

dediğiniz gibi bu işler bu kadar basit değil. iş grubu nasıl böyle bir basitlik yaptı dersek süresi daraldı. yeni tebligde çıkmadı e el mahkum aceleyle başvurdu.
    2014 yılından bu yana süre gelen yanlışlarından geçte olsa dönüldü...

İşlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki son altı ay, bir yıl ve beş yıl içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması

Anılan tarihten önceki bir yıl içinde zorunlu pay alım teklifi yapılmış ise bu fiyat,

Her bir pay grubuna ilişkin fiyatın tespiti amacıyla hazırlanan değerleme raporunda belirlenen bedel

6.  Alıntı Originally Posted by alperozdemir1 Yazıyı Oku
    Arkadaslar merhaba,

ben de uzun zamandir sadece okuyucuydum. Bu da ilk mesajim. Acaba spk ya sikayet icin bir taslak yazi var midir? Boylece herkes rahat rahat sikayet etmis olur.

Tesekkurler,

Sent from my iPhone using Tapatalk
    İş Grubu tarafından, Soda şirketi için birleşmede kullanılacak hisse değerinin hesaplanmasında kullanılan yöntemlerin ve ağırlıkların adil hisse değerinin tespitinde yanıltıcı olduğunu değerlendirmekteyim.
    Gerekçelerim:
    (1) Soda tarafından ABD'de ortak olunan yeni bir yatırım kapsamında ABD'ye 440mTL para transfer edilmiştir (2019/06 bilançoda bu bilgi mevcuttur),
    (2) Ayrıca şirket yatırımcı ilişkileri sayfasında ABD yatırımı için detaylı açıklamalar yapıp yatırımın yaratacağı gelir ve katma değer konusunda beklentiler oluşturmuştur.
    (3) Bu kapsamda ABD yatırım değeri ancak GELİR YAKLAŞIMI yöntemiyle hesaplanabilmektedir
    (*) Sonuç olarak; SODA değerinin tespitinde dört yöntemin kullanılması neticesinde İŞ grubu tarafından açıklanan 9,32TL SODA birleşme fiyatının iptal edilerek GELİR YAKLAŞIMI değerlenme yöntemi fiyatı olan 12,07TL nin SODA şirketi için kullanılacak geçerli birleşme değeri olarak belirlenmesini arz ederim.

---------------

BEN BÖYLE Bİ METİN YAZDIM, İNCELİCEZ DİYE GERİ DÖNMÜŞLER..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi yönetim kurulu başkanı olsan şimdi hisselerimiz kaç lira olurdu ? 20 lira verir miydin?
    Ebesini bellerdim. Hisse fiyatını 100 lira yapar, 1 e yüz de bedelsiz verirdim. Ama 25 şubattan öncekilere)))

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Ebesini bellerdim. Hisse fiyatını 100 lira yapar, 1 e yüz de bedelsiz verirdim. Ama 25 şubattan öncekilere)))

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bi gün bu ülkeye başkan olursam seninle ilgili güzel planlarım var abi .

Sayfa 682/899 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •