Sayfa 777/958 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu Bigparadan alıntı,paylaşırken dikkatli ol,orada bizlerinde değerlendirmeleri alınır,sadece kısa kesitlerlen paylaşabilirsin !!!
    Acaba hisse net'te teknik çizim paylaşmak da mı yasak? Fazla hisseye de bakmadım buradan henüz ama baktığım hisselerde hiç denk gelmedim de merak ettim.

2. Benimde aynı işbankası herhangi bir değişiklik yok bende de

3. Şimdi baktım işbankası benim rüçhanlar dönüşmüş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by KANaryaa Yazıyı Oku
    Acaba hisse net'te teknik çizim paylaşmak da mı yasak? Fazla hisseye de bakmadım buradan henüz ama baktığım hisselerde hiç denk gelmedim de merak ettim.
    Aydın Doğandayken sorun yoktu,tüpçünün ne yapacağı belli olmaz,zaten yorumları kapattı,ilk üyelerindenim bigparaya,porföy oluşturması hala devam etmesi güzel canlı olarak,tablodaki portföy hareketlerini anlık izleme imkanın var,düşeni,çıkanı anlık olarak izleme imkanın güzel.

5.  Alıntı Originally Posted by erolozcan Yazıyı Oku
    Şimdi baktım işbankası benim rüçhanlar dönüşmüş
    Cevap için teşekkürler. Benim rüçhanlar da hisseye dönüşmüş.

6. pazartesi birleşme fiyatı kaç olur üstadlar sizce?

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aydın Doğandayken sorun yoktu,tüpçünün ne yapacağı belli olmaz,zaten yorumları kapattı,ilk üyelerindenim bigparaya,porföy oluşturması hala devam etmesi güzel canlı olarak,tablodaki portföy hareketlerini anlık izleme imkanın var,düşeni,çıkanı anlık olarak izleme imkanın güzel.
    Teşekkürler bilgilendirme için. Bir de hisseyle ilgili bir soru soracağım müsaadenle. Bu bedelliden Afyon'un edeceği kar bilançosunda görünecek mi yoksa sadece sermayesini güçlendirip, 2. çeyrek kar rakamını etkilemeyecek bir durum mu olacak?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by KANaryaa Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgilendirme için. Bir de hisseyle ilgili bir soru soracağım müsaadenle. Bu bedelliden Afyon'un edeceği kar bilançosunda görünecek mi yoksa sadece sermayesini güçlendirip, 2. çeyrek kar rakamını etkilemeyecek bir durum mu olacak?
    Şu an değil,Ağustosta belki,ama bu tiplemeler bir yerden maliyet harcamaları çıkartıp bilançolara pek yansıtmazlar,çoğu hisselerde bunları gördük,mesela OSTİM gibi,en gerçekçisi bankalar.

Sayfa 777/958 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •