Sayfa 86/992 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Cahillik işte, bir resimi yükleyemedim. SP Vadeli, saatlikteki grafiktir kendisi...

[IMG][/IMG]
    Son düzenleme : Bakışaçısı; 30-04-2020 saat: 19:17. Sebep: deneme
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Bu vadenin hikayesi fed ve imf swap oldu. şimdi önümüzdeki swaplara bakacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Ek 24923

Avrupa da Normalleşme sürecine giriliyorsa, Ligler neden iptal ediliyor?
    Abi normalesme ile bu farklı biraz para dönsün diye normalleşme oluyor yoksa bu virüsu yaşamayan olmayacak. Yavaş yavaş oldun diyiler

4. Swap line nedir nasildir biliyormusun Ayasofya ? soyle sorayim: var olan dolar talebine ne oluyor ?

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu kadar sıkışık olduğumuzu biliyorlarsa s400 u çöpe attirmadan ne kredi ne swap olacagini zannetmiyorum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. TEB 50 bin long pozu Nisan'da uzlaşmaya mi götürdü yoksa haziranami taşıdı , gören bilen varmıdır

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Swap line nedir nasildir biliyormusun Ayasofya ? soyle sorayim: var olan dolar talebine ne oluyor ?
    Abi bunlar kredi bulamadı ya bu swap ile de borç ödenmez geçici bir pansuman gibi yada gayri resmi bunlar satacak gibi yoksa swap daki gelecek paranin çok bir işe yarayacağıni düşünmüyorum

7. Altının freni patladı herhalde. Vermeye doyamadılar.

8. Suresi kadar gecici rahatlama[rollover edebilirsin] , Turkiye icin bunun hicbir anlami yok. mesela suan dolarin 7.07 olmamasi icin mucade ediyorsun . ama bir sure sonra 7.77 olmamasi icin elinden bir sey gelmiyecek..Tabi Gokden Turkiye'nin uzerine $ yagmiyacaksa

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bunlar kredi bulamadı ya bu swap ile de borç ödenmez geçici bir pansuman gibi yada gayri resmi bunlar satacak gibi yoksa swap daki gelecek paranin çok bir işe yarayacağıni düşünmüyorum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 86/992 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •