Sayfa 690/899 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Sevgili ortaklar 25 şubat öncesinde bu hisseye ortak olamadığım için ayrılma hakkına sahip değilim bu yüzden satarak ayrılmak zorunda kaldım. Fakat bu birleşme durumuyla ilgili özellikle integral yatırımın güzel bir analizi var muhakkak okumanızı isterim. Hepinizin bildiği şeyleri anlatıyor fakat ayrıntıları can alıcı geldi bana. Sizinde görmenizi isterim. Şayet ayrılma günü elinde hissesi olan herkes ayrılma hakkından faydalanacak deselerdi sizinle birlikte hissedeydim. Bu hisseyi geç bulup erken kaybetmekten dolayı çok üzgünüm bilemezsiniz. Ama HAKKINIZI ALACAĞINIZA şüphe etmiyorum. Duamda bu yönde bilesiniz. Hepinize bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by fellucede Yazıyı Oku
    Adamlar bunları hesaplayarak adım atıyorlar. Eğer bu haberi Pazartesi ayın27 sinde açıklamış olsalardı. Soda nasıl bir tepki verirdi . Ama şimdi ilk seansta bu haberin bir anlamı olmayacak. Ayrıca birleşmede sonra soda diye bir firma olmayacak acaba yeni şişenin karlılığı bu kadar iyi olacak mı onu da zaman gösterecek. Olan bize oldu......Belirsizlik en kötü olan ....SPK en kısa sürede inceleyip bir değerlendirme yapsa o zaman iyi ve kötü yolumuzu görmüş oluruz........

Birleşme ile oluşacak şirketin daha etkin, verimli, rekabetçi ve maliyetlerde yaşanacak tasarruf sonucu karlılığa yıllık 300-500 milyon arası olumlu etkisi olacağını ifade ediyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by kardelen85 Yazıyı Oku
    Sevgili ortaklar 25 şubat öncesinde bu hisseye ortak olamadığım için ayrılma hakkına sahip değilim bu yüzden satarak ayrılmak zorunda kaldım. Fakat bu birleşme durumuyla ilgili özellikle integral yatırımın güzel bir analizi var muhakkak okumanızı isterim. Hepinizin bildiği şeyleri anlatıyor fakat ayrıntıları can alıcı geldi bana. Sizinde görmenizi isterim. Şayet ayrılma günü elinde hissesi olan herkes ayrılma hakkından faydalanacak deselerdi sizinle birlikte hissedeydim. Bu hisseyi geç bulup erken kaybetmekten dolayı çok üzgünüm bilemezsiniz. Ama HAKKINIZI ALACAĞINIZA şüphe etmiyorum. Duamda bu yönde bilesiniz. Hepinize bol kazançlar.
    Ayrılma hakkı içinde ,değişm oranları içinde değerleme yapıldı,
    Kanun çıktı,bu değerlem niye yapıldı,
    Kanun öncesi elinde hisse olan deniyorda,
    Birleşmede kanun sonrası yapıldı,
    Şişe niyetini söyledi birleşme niyetim var dedi,kesin değildi,kesinliği 3 gün önce netleşti,

Ayrılma hakkı ,olması gereken değerlemeden olursa değişm oranları o rakamlardüa revize edlirse piyasa zaten o rakalara taşır.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Linkten aldım orada yazanlarda var. kote olan yada olmayan

(pay alım teklifi, birleşme vb) karşılaştırarak en yüksek bedeli
    hakkın kullanım bedeli olarak belirler.

Saygılar.
    Haklısınız. O halde neden Şişe, mevcut mevzuat deyip de sadece 30 günlük ortalamayı baz alıyor. Acaba yazılı olarak itiraz mı etmeliyiz .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Haklısınız. O halde neden Şişe, mevcut mevzuat deyip de sadece 30 günlük ortalamayı baz alıyor. Acaba yazılı olarak itiraz mı etmeliyiz .
    Bekleyelim şimdilik.

Onların yani işbank ve artı Spk kararlarının bile yürütmesini durdurabiliriz.

15 günlük süre var.

Hatta yeni tebliği bile beğenmezsek durdurabiliriz.

Şimdiki dilekçeler e itirazlar bile SPK da dikkate alınılır.

İtarazlara da tepkisiz kalamazlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İşbank hinlik yapıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bekleyelim şimdilik.

Onların yani işbank ve artı Spk kararlarının bile yürütmesini durdurabiliriz.

15 günlük süre var.

Hatta yeni tebliği bile beğenmezsek durdurabiliriz.

Şimdiki dilekçeler e itirazlar bile SPK da dikkate alınılır.

İtarazlara da tepkisiz kalamazlar.
    Herhangi bir sebepten mahkeme durumu olsa Ağustos 'a yetistiremezler . Ekmeğimize yağ sürülür.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Herhangi bir sebepten mahkeme durumu olsa Ağustos 'a yetistiremezler . Ekmeğimize yağ sürülür.
    Onlarda bizim aldırdığımız karara itiraz etme hakları var bölge idare mahkemesinde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 690/899 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •