Sayfa 228/1000 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Virüsten korunalım derken başka sorunlara yol açmamak lazım .. Sürekli diyorum yine diyeyim “65 yaş üzeri insanların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde en azında 1-2 saat çıkmalarına izin verilmeli” , 45 gündür dışarı adım atmıyorlar bu sağlıkları içinde psikolojileri içinde ciddi bir sorun .. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm bulurlar ..

Biz bu durumu yaşıyoruz , annem 45 gündür tek başına ve dışarı 1 adım atmadı .. 45 gündür sabah, öğle , akşam tek başına yemek yiyor tek başına oturuyor , telefon dışında sohbet imkanı yok , biz eve giremiyoruz kapıdan ihtiyaçlarını görüp 2-3 dk konuşup gidiyoruz ... Buna mutlaka çözüm bulunmalı
    Bunun çözümü yok, ya her şeyi göze alıp girip oturacaksın annen ile sohbet edeceksin, ya da bu korona belası bitene kadar sabredeceksin.

aynı durum bende de var, ben dışarı çıkmadığım halde, anneme inmiyorum aynı binada olduğumuz halde.

kızım da 45 gün oldu sanırım, 20 yaş sınırına takıldı.

izin olsa da çıkarmam kimseyi sokağa.

oğlumda yaş sınırı yok, o da çıkmıyor, çıkarmıyorum.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu özel bir soru oldu ama sanki annemi istemiyor , onu düşünmüyor gibi bir izlenim oluşturacak şekilde sorduğunuz icin detaya girmeden cevap vereyim ..

Annem 65 yaş üzeri , Daha 3 ay önce ameliyat oldu , hayatı boyunca 8 kez narkoz aldı ameliyat geçirdi, ben dışarı çıkıyorum , çalışıyorum vs vs akşam eve geldim aynı ortamdayım, bu riske siz girebilir misiniz ? Evde oda vermek dert değil ..
    hayır öyle bir mantıkla sormadım.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Bunun çözümü yok, ya her şeyi göze alıp girip oturacaksın annen ile sohbet edeceksin, ya da bu korona belası bitene kadar sabredeceksin.

aynı durum bende de var, ben dışarı çıkmadığım halde, anneme inmiyorum aynı binada olduğumuz halde.

Abi biz sabır ederiz , annemde hiç çıkayım edeyim demedi ama sonuçta bu insanlar yaşlı Elleri ayaklari tutarken çıkmak iki hava almak kendi gibi insanlarla sohbet etmek istiyor ki annem her gün 1-1,5 saat yürüyüş yapardı şimdi bir anda kesti ve evde tek başına kaldı , önceden biz gider otururuz yemek yeriz vs vs yaparız kafası dağılırdı ama şimdi bir anda kesildi .. Dayanacaklar o ayrı ama psikolojik ve vücut sağlığı icin bu sıkıntılı olmaya başladı , demek istediğim bu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

Valla en doğru tavır bu.Aslında iyilik yapayım derken başa bela almak da var.Bir eve dışardan her giriş çıkış risktir.Zaruret yoksa mümkün olduğunca evlere giriş çıkışlar minimum seviyede olmalıdır.

Valla çok güzel moral verdiniz arkadaşlar, dışarıda Corona gibi hava var, burada da sizler.

Teşekkür ederim, hepinize.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Valla bayramda yasak olacak mı bilemem ancak en azından büyük şehirlerden çıkış yine kontrolü olmalı,bugün markette kasiyer çocuk anlattı;40 bin nufuslu ilçede yaklaşık iki bin kişi İstanbul ve çevresinde çalışıyormuş,bugün itibarıyla son bir haftadır koronalı hasta yatışı yok, ancak bu 2 bin kişinin %1 i dahi bulaştırıcı olsa bizim ilçe ayvayı yer,gelmesin kardeşim kimse,bu bayramı herkes yaşadığı ve çalıştığı yerde kutlasın...

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    hayır öyle bir mantıkla sormadım.
    Yıl geçti, hiç değişmemişsin.

İmkanı olan çıkmasın dışarı.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hayırdır sizin kültür ile bizim kültürümüz farklı mi ? İnsanlarin bulunduğu durumu bilmeden yazıyorsunuz .. Azıcık düşünüp yazın ..
    Bakın şu eve kapanmak insanların psikolojisini bozdu,
    benim kızlar eve geldi
    haylaz evde en büyük olanı şehirler arası yasak olduğu için gelemedi
    birbirimizden uzakta yaşamaya alışmışız
    kızlarla haylaz hergün olmadık sebeplerle kavga ediyorlar, dün gece haylaz sabrımı taşırdı bağırdım evden çekip gitti. telefonunu arıyorum ulaşamıyorum
    dışarı çıkıp 1 saat onu aradım nereye bakacağımı da bilmeden öylesine, sonunda pes edip eve döndüm dış kapıyı açarken arkamdan o da geldi.

Sayfa 228/1000 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •