Sayfa 198/907 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by albul72 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yalnis anlamayin ama birşey sormak istiyorum,İhlas grubu şirketlerinin herhangi birinden para kazanan varmı?Varsa lütfen yazabilir mi, gerçekten merak ettim!Bu iblis nasıl birsey, nasil bir Allah kuluna kazandirmadan hep kendi kazanıyor?!(enazindan ben görmedim duymadım)

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben kazandım ama onu da diğerlerine yatırınca işte olmadı kazanç düştü Ama totalde Şükür güzel kazancım oldu diyebilirim. Ama keşke hiç bulaşmasaydım diyorum girdiğim gün elim kırılaydı da almayaydım.
    Yıllarımı yedi bunlar dinden imandan ettiler beni.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2. kisaca uzun vadede kazanan yoktur

3. Sanılanın aksine bu hissede fazla ky yok, ky olmuş olsa çoktan yukarı götürür ve oradan verirdiler kucağa. Holding ve gurup hissleri o kadar mimlenmiş ki, büyük yatırımcı gelmiyor, küçük yatırımcı da gerektiği kadar mal alamıyor ve hisse yerinde patinaj çekip duruyor.

Devamlı olarak 40 milyon civarında lot biri sabit diğeri değişik iki kurum tarafından dağıtılıp tekrar toplanıyor. 30 kuruşken de hisse dağılımı aynı 70 kuruşken de.
    Tam emin değilim ama tahta yapıcı dow'a göre hareket ediyor gibi, incelemek lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by Kağan Yazıyı Oku
    Sanılanın aksine bu hissede fazla ky yok, ky olmuş olsa çoktan yukarı götürür ve oradan verirdiler kucağa. Holding ve gurup hissleri o kadar mimlenmiş ki, büyük yatırımcı gelmiyor, küçük yatırımcı da gerektiği kadar mal alamıyor ve hisse yerinde patinaj çekip duruyor.

Devamlı olarak 40 milyon civarında lot biri sabit diğeri değişik iki kurum tarafından dağıtılıp tekrar toplanıyor. 30 kuruşken de hisse dağılımı aynı 70 kuruşken de.
    Tam emin değilim ama tahta yapıcı dow'a göre hareket ediyor gibi, incelemek lazım.
    Tam anlayamadim
    cok fazla ky olsa hisseyi yukseltip kime satacak
    buyuk yatirimci zaten almiyor boyle hisseleri
    yabanci biste yatirim yapmiyorki ihlas alsin
    ihlasi kimse almadigi icin dusuk fiyatiyla ky
    dolandirimaktan baska secenegi yok zaten
    adamlarin isi bu

hastalik olayini biliyorlardi borsa ocak ayinda
    bu operasyona merkez bankasi
    yuksek miktarda altin alarak hazirlandi abd de bile hukumete yakin sirket sahipleri haber sizinca benzer operasyonu yaptilar

5. Ya-şa-la-hü-so-09-11.

6. Seninde 1 Mayıs İşçi Bayramın Kutlu Olsun Hus911
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Seninde 1 Mayıs İşçi Bayramın Kutlu Olsun Hus911
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
    [emoji92][emoji92][emoji92][emoji92]

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Kağan Yazıyı Oku
    Sanılanın aksine bu hissede fazla ky yok, ky olmuş olsa çoktan yukarı götürür ve oradan verirdiler kucağa. Holding ve gurup hissleri o kadar mimlenmiş ki, büyük yatırımcı gelmiyor, küçük yatırımcı da gerektiği kadar mal alamıyor ve hisse yerinde patinaj çekip duruyor.

40 milyon civari hacim var surekli..bnmde dikkatimi cekti...buda hisseyi tek kisinin yonlerdirdigini gosterir galiba..ky nin bu hissede cok oldugunu dusunmuyorum..fikirlerine katiliyorum..ytd

Sayfa 198/907 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •