Sayfa 545/1001 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Uzmanlar, haftalardan evden çıkmayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar için başka sağlık sorunlarının ortaya çıkmasından endişeli. Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Bülent Polat, "Hareketsizlik aynı zamanda beyin fonksiyonlarını da olumsuz yönde etkiliyor. Demans, Alzheimer dediğimiz hastalık hızlı bir şekilde artabilir. Onları şimdi görmeyiz. Aylar sonra ortaya çıkar. " dedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

Dolar/TL 7.0390

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İran'da Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 63 artarak 6 bin 91'e yükseldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...psulu-5785800/

1 Mayıs'ın ibret alınması gereken inanılmaz hikayesi.

Zaman hızla geçiyor, insanların ne söyledikleri değil ne yaptıkları kalıyor geriye.

Bu dünya da adaletin çoğu zaman olduğuna hiç inanmadım, ama bu makale de gösteriyor ki, " Yaşamımızın en büyük düşmanı olan zaman, tarihin de en ADİL mahkemesi."

İşçiler bugün bir çok yerde kötü şartlarına rağmen, hala biraz daha eşitlikçi ve adil! bir düzende çalışıyorsa bunu geçmişte bedel ödeyerek kendilerini feda eden insanlara borçlu, Hepsine saygı ve minnetle.

Yaşasın 1 Mayıs.........
    1977 Yılında ülkemizde yaşananlar bu olayın tekrarıdır.En iyi bildikleri provokasyon. Kesmeyince 80 ihtilalini yaşadık.
    O günün kadınlarından dinleyin.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dolar/TL 7.0390
    https://twitter.com/ErkinSahinoz/sta...583515648?s=20
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    1977 Yılında ülkemizde yaşananlar bu olayın tekrarıdır.En iyi bildikleri provokasyon. Kesmeyince 80 ihtilalini yaşadık.
    O günün kadınlarından dinleyin.

Olaylar patladığında işçi sınıfı, faşizme geçit yok diye slogan atıp ağlayarak geriye çekilirken demokrasinin katledilmesine üzülüyorlar.

Aslında her şey bir biriyle ne kadar da bağlantılı! yukarı da Erkin Şahinöz'ün tweetinde paylaşmış, ne olmazsa ne oluyormuş.

İnsanlar hiç ders almıyorlar...

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 545/1001 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •