Sayfa 130/992 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hermesj arkadaş anladığım kadarıyla ülkenin iyi olduğunu değil bu durumda ayakta kalan 1 milyon insan gibi hareket ederek para kazanın demek istiyor

Yani

Ülke afrikadan beter yalnız hırsızlar minareyi çaldığı için kılıfını uyduruyorlar ve dalkavuk medya aracılığı ile toz pembe göstererek ceplerinede bin tl vererek Trolleri yaşatmaya devam ediyorlar

Discretus Serkan23 ve diğer karşıt yazanlar ülkenin bekası ve iyiliği için gerçekleri dile getiriyorlar fakat matbaa elimde şimdi bedava kağıt dağıtıyorum yandaşlarıma vatandaşıda borçlandırıyorum

Sonuç bu süreç çok uzun gitmez üretim yoksa hizmet yoksa bastığın para kağıt parçasından ibarettir

Ya borç bulacaksın yada defolup gideceksin

Kapitalist sistem yok olmadığı yasaklanmadığı sürece çökmez sadece el değiştirir

Sonuç

Ben bile hırsızlara zorla hizmet ettiğimi biliyorum ama yaşamak için parayı nasıl kazanmak zorunda olduğumuda biliyorum iyimser bakarak değil karamsarlıkla

Saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Altın rezervi düş-mü-yooooooooorrrrrrr
    Arkadaş ilkokul mezununa söylesek anlardı 130 milyar dolar rezerv vardı 8 i altındı . Şimdi 55 milyar rezerv var 35 i altın. İyimiyiz yani
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

3. Abd ile kriz ne zaman başladı? Türkiye abd tahvillerini satmaya başlayınca...
    Millet sanıyor ki, olay rahip, halk bankası bilmem ne....
    80 milyar dolar abd tahvili sattı diye o olaylar yaşandı...
    Burda kaç kişi bunu analiz edebilir, veya takip etti?
    Bak işte hala aklınızda rahip bilmem ne kalmış....
    Peh peh..

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    eleman iki saattir kafadan rakamlarla ekonomik mucize portresi çizmeye çalışıyor.. Türkiye dünyanın 7. büyük ekonomisi diyor mesela.. keşke olsa.. ama değil.. neden bu zırvalıkları burada hisse.net içinde gerçekçi ekonomik değerlendirmelerin yapıldığı bir başlıkta yaymaya çalışıyorsun.. baştan sona zırvalık..
    Şimdi mesela desen ki AKP ekonomisini savunan birine;
    Bunlar kefen parasını bile yedi, inanmaz..
    Desen ki işsizlik gerçek rakamı %25 üstü, TÜİK verileri Corona verileri gibi yalan, inanmaz..
    Desen ki işsizlikten kendini yakan insanların videosunu koyayım, inanmaz montaj der..
    Desen ki bankalara borcu olan insanların rakamı %80, inanmaz..
    Desen ki corona da millet para verdi bizimkiler İBAN verdi, inanmaz...
    Desen ki bunlar zamanında kaç fabrika yapıldı, kaç fabrika kapatıldı? Bilmez..
    Desen ki kızılaya toplanan paraları hiç etmişler, inanmaz..
    Desen ki DSİ, iller bankası para ödeyemedi diye kaç tesis durdu 2018-2019 da? Bilmez..
    7. ekonomi konusunda da yanılmış..Almanya ve Türkiye yani 2.'yiz..Yükselen yeni değer Türkiye..Herkes birbirini eziyor buraya para sokmak için...Yabancılar cirit atıyor.

E sen 24 saat yalan haber pompalayan gazete ve TV'leri devlet eliyle meşru hale getirirsen toplum böyle kör, zır cahil olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Hermesj arkadaş anladığım kadarıyla ülkenin iyi olduğunu değil bu durumda ayakta kalan 1 milyon insan gibi hareket ederek para kazanın demek istiyor

Yani

Ülke afrikadan beter yalnız hırsızlar minareyi çaldığı için kılıfını uyduruyorlar ve dalkavuk medya aracılığı ile toz pembe göstererek ceplerinede bin tl vererek Trolleri yaşatmaya devam ediyorlar

Discretus Serkan23 ve diğer karşıt yazanlar ülkenin bekası ve iyiliği için gerçekleri dile getiriyorlar fakat matbaa elimde şimdi bedava kağıt dağıtıyorum yandaşlarıma vatandaşıda borçlandırıyorum

Sonuç bu süreç çok uzun gitmez üretim yoksa hizmet yoksa bastığın para kağıt parçasından ibarettir

Kapitalist sistem yok olmadığı yasaklanmadığı sürece çökmez sadece el değiştirir

Sonuç

Ben bile hırsızlara zorla hizmet ettiğimi biliyorum ama yaşamak için parayı nasıl kazanmak zorunda olduğumuda biliyorum iyimser bakarak değil karamsarlıkla

Saygılar
    Aynen öyle, tcmb para basar endeks 1 milyona da gider ama dolar/tl 100 olur o zaman ne kazanmis oluruz?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

Yani

Sonuç

Saygılar
    Hay ağzına sağlık.. ben bireysel bakıyorum... bugün akp gider, chp gelir... ben yatırımcıyım kardeşim bunlar beni ilgilendirmiyor bunlar siyasetçinin sorunu.... kriz geliyorum derse ben önlemimi alabilirim başka yapabileceğim bir şey yok...

Ben bunları söyleyince adam a haber izliyorsun diyor....
    Tövbe yarabbim..

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Aynen öyle, tcmb para basar endeks 1 milyona da gider ama dolar/tl 100 olur o zaman ne kazanmis oluruz?
    Enflasyondan korunmak, paranın alım gücünü korumak için başka alternatifin var mı? Böyle bedavadan para dağıtılan bi borsa dışında biri bize para verdide biz mi istemedik.45 günde 200 bine yakın kazanmışım.. Banane ülkeyi kim yönetiyo ben kazandığıma bakarım

8. SWAP anlaşması olursa FED le olur , şuanda görüşmeler devam ediyormuş ( Teknik konularda ) duyduğum 2-3 milyar dolar teklif edilmiş.Hükümetin kabul etmediği söyleniyor ,Limitin artması için S 400 masada geçen hafta bununla ilgili haberler çıkmıştı , corono bahanesi ile aktif hale geçirilmediği söyleniyor , e corono hikayesi daha devam ediceğine göre süreninde uzaması normal olur , 1 sene sonrada 2007 den beri çalışılan HİSAR savunma sistemini kuruyoruz diyip , S400 kenara gidermi bilmem.
    2. çeyrek özel sektör borç ödemesi yanlış hatırlamıyorsam 12-15 milyar dolar arası idi.

Sayfa 130/992 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •