-

Originally Posted by
dimitris
Şimdi sorun şu. Hastalık var genel kurulu işi zor . Yaz mevsimi ve hastalık dolayısıyla ücra yerlerde olan yatırımcılar var ki internet ve ekipman sıkıntısı olabilir. E bir de bu hisselerin yatırımcılarından bilgisayarı işi zayıf olan emekli amcalar da var .
Bunu çok daha basit bir hale geimtirmeliler aslında.
Aracı kurumlar talimat alıp gerçekleşirmeli aslında. İrade beyanının önünde hiçbir engel olmamalı.
soda fiyatını borsada 10 yapsınlar. çıkmak isteyen piyasadan çıksın. beklemek isteyen 1.16 ile şişeye geçsin beklesin. en kolayı
-

Originally Posted by
Hasan.
soda fiyatını borsada 10 yapsınlar. çıkmak isteyen piyasadan çıksın. beklemek isteyen 1.16 ile şişeye geçsin beklesin. en kolayı
Keşke. Bu hissenin 10 lirayı geçen sene görmesi gerekirdi . Ben kendi adıma 10.58 den satarsam zarar etmeden çıkmış oluyorum. Ne kar ne zarar .
-

Originally Posted by
Hasan.
hayır tabi ki.
e imza alacaksınız.
Kurula katılmak için kullandığımız program bu değil mi? Yanlış programı mı indirdim?
Buradan indirdim.
https://egk.mkk.com.tr/egkweb/
eimza.jpg
-

Originally Posted by
totembe
evet bu.
e-GKS Uygulaması
eimza ile giriş yapıcaksınız
-

Originally Posted by
dimitris
Şimdi sorun şu. Hastalık var genel kurulu işi zor . Yaz mevsimi ve hastalık dolayısıyla ücra yerlerde olan yatırımcılar var ki internet ve ekipman sıkıntısı olabilir. E bir de bu hisselerin yatırımcılarından bilgisayarı işi zayıf olan emekli amcalar da var .
Bunu çok daha basit bir hale geimtirmeliler aslında.
Aracı kurumlar talimat alıp gerçekleşirmeli aslında. İrade beyanının önünde hiçbir engel olmamalı.
Yorumuna katılıyorum Arkadaşım aynen kullanan var kullanmayan var...birde yurddışında olanlar var mesala ben yurtdışındayım e imza nasıl alıcağım Türk hattın olması gerekmiyormu e devlet şifresi almak için ve girmek için ? Yoksa e imza farklımı Oluyor ? Benim bunlara ulaşmam imkansız nasıl olacak bende şerh düşürmek istiyorum..?? Yani aracı kurumlarına yetki verilse bizim adımıza iyi olur diye düşünüyorum...dediğiniz gibi yaşlısı var anlayanı var anlamayanı...umarım bu konuya yardımcı olur yetkililer....
-

Originally Posted by
Texasradikal
Yorumuna katılıyorum Arkadaşım aynen kullanan var kullanmayan var...birde yurddışında olanlar var mesala ben yurtdışındayım e imza nasıl alıcağım Türk hattın olması gerekmiyormu e devlet şifresi almak için ve girmek için ? Yoksa e imza farklımı Oluyor ? Benim bunlara ulaşmam imkansız nasıl olacak bende şerh düşürmek istiyorum..?? Yani aracı kurumlarına yetki verilse bizim adımıza iyi olur diye düşünüyorum...dediğiniz gibi yaşlısı var anlayanı var anlamayanı...umarım bu konuya yardımcı olur yetkililer....
Süreç netleşince, yazarız ilgili yerlere . Şimdiden yazmak anlamsız. Belki vazgeçerler belki tahta o fiyatlara çıkar her şey olabilir.
-

Originally Posted by
Hasan.
evet bu.
e-GKS Uygulaması
eimza ile giriş yapıcaksınız
E- imza sadece sisteme giriş için mi lazım? Sonrasında neler yapılıyor, daha önce katıldın mı, adım adım ne yapılacağını anlatan bilgi kaynağı var mı acaba ?
-

Originally Posted by
dimitris
E- imza sadece sisteme giriş için mi lazım? Sonrasında neler yapılıyor, daha önce katıldın mı, adım adım ne yapılacağını anlatan bilgi kaynağı var mı acaba ?
e imza senin sen olduğunu doğruluyor. giriş anahtarı. daha sonra açık oturum varsa baglanıyorsun. eşleşiyor. daha sonra orda izliyorsun. işte oylamalar yapıyorsun evet hayır. lotun kadar oy hakkın var
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri