Sayfa 694/899 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by ValueInvestor Yazıyı Oku
    Taş gibi bilanço, şu şirketi ŞİŞE'nin içine yamayıp yazık edecekler...

Ayrılma hakkına sahip hissesi olanlar kesinlikle satmamalı.. Ve fiyat 6,39'un altında kalırsa GK da şerh düşüp ayrılabilir. Çok fazla ayrılan olursa İŞ GRUBU bunu karşılamayıp birleşmeyi iptal edecektir.

Şahsen 6,39 üstüne fiyat çıkarsa da satmıcam, SPK dan fiyatların düzeltilmesi çok büyük olasılık.

ŞİRKETİN EDERİ 12,04 TL.. bu değer PWC'nin İNA hesabında da teyit edilmiş.
    Bedavaya malınızı kaptırmayın.
    Ya hocam biri şu GK'da şerh düşme olayını bir aydınlatsa. Hicbir yerde net bir bilgi bulamıyorum. Böyle bir olay bu kadar kapalı kutu olmamalı. GK'a nasıl katılacağız, diyelim ki katıldık şerh nasıl düşeceğiz? Birileri yardımcı olabilirse bu konuda cok makbule geçer. Teşekkür ettim şimdiden.

Bu arada diğer arkadaşlara da katılıyorum portföyümün yarısını SODA ya bağlamıştım ve önümüzdeki 5 yilin en iyi şirketi olduğunu düşünüyordum. Yazık ettiler bize, umarım SPK bir el atar konuya yoksa devasa kar yapan bir şirketi pul ettiler gitti..

2.  Alıntı Originally Posted by engenius Yazıyı Oku
    Ya hocam biri şu GK'da şerh düşme olayını bir aydınlatsa. Hicbir yerde net bir bilgi bulamıyorum. Böyle bir olay bu kadar kapalı kutu olmamalı. GK'a nasıl katılacağız, diyelim ki katıldık şerh nasıl düşeceğiz? Birileri yardımcı olabilirse bu konuda cok makbule geçer. Teşekkür ettim şimdiden.

Bu arada diğer arkadaşlara da katılıyorum portföyümün yarısını SODA ya bağlamıştım ve önümüzdeki 5 yilin en iyi şirketi olduğunu düşünüyordum. Yazık ettiler bize, umarım SPK bir el atar konuya yoksa devasa kar yapan bir şirketi pul ettiler gitti..
    çok basit olan üstü genel kurula bireysel olarak katılacaksın yada eimza ile olağan üstü genel kurula katılıp yapılacak olan tüm birleşme işlemlerine ret vereceksin (bu şekilde şerh düşmüş oluyorsun açıklanacak listede adın kayıtlı olacağından ayrılma hakkına sahip olacaksın)
    yanlışım olursa bir arkadaş düzeltsin...
    daha sonra şirketin anlaşmalı oldugu aracı kurum üzerinden hisselerini virmanlayıp bir kaç gün içinde hesabına spk belirlediği ayrılma fiyatı Tl cinsinden yatacak...

sana tavsiyem şimdiden eimza alman ben öyle yaptım ve geçen ay yapılan normal genel kurulda olumsuz oy verdim ..zevki inanılmazdı..

3. Eimza olmadan katılamıyoruz değil mi uzaktan?

Takribi kaç gün sürüyor bu eimza olayı?
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    çok basit olan üstü genel kurula bireysel olarak katılacaksın yada eimza ile olağan üstü genel kurula katılıp yapılacak olan tüm birleşme işlemlerine ret vereceksin (bu şekilde şerh düşmüş oluyorsun açıklanacak listede adın kayıtlı olacağından ayrılma hakkına sahip olacaksın)
    daha sonra şirketin anlaşmalı oldugu aracı kurum üzerinden hisselerini virmanlayıp bir kaç gün içinde hesabına spk belirlediği ayrılma fiyatı Tl cinsinden yatacak...

sana tavsiyem şimdiden eimza alman ben öyle yaptım ve geçen ay yapılan normal genel kurulda olumsuz oy verdim ..zevki inanılmazdı..
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben Turkcell mobil imza almayı düşünüyorum. Turkcell mobil imza ile katılabiliyor muyuz?

5.  Alıntı Originally Posted by totembe Yazıyı Oku
    Ben Turkcell mobil imza almayı düşünüyorum. Turkcell mobil imza ile katılabiliyor muyuz?
    hayır tabi ki.

e imza alacaksınız.

6.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku

EIMZA nerden aldınız? Sürec nasıl oldu

7.  Alıntı Originally Posted by ValueInvestor Yazıyı Oku
    EIMZA nerden aldınız? Sürec nasıl oldu
    http://www.e-imzatr.com.tr/?gclid=EA...SAAEgLP3PD_BwE

burdan alabilirsiniz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    hayır tabi ki.

e imza alacaksınız.
    Şimdi sorun şu. Hastalık var genel kurulu işi zor . Yaz mevsimi ve hastalık dolayısıyla ücra yerlerde olan yatırımcılar var ki internet ve ekipman sıkıntısı olabilir. E bir de bu hisselerin yatırımcılarından bilgisayarı işi zayıf olan emekli amcalar da var .
    Bunu çok daha basit bir hale geimtirmeliler aslında.

Aracı kurumlar talimat alıp gerçekleşirmeli aslında. İrade beyanının önünde hiçbir engel olmamalı.

Sayfa 694/899 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •