Sayfa 138/992 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Rahiple ne alakası var halkbankası dedim, yaptırım olacak ta demedim olabilmesi riskine karşılık dedim.
    Hoja, abd nin 1 tane bile tahvile el koyabilme yetkisi yok.. tahviller fedin... boşa o riski düşünüp poz almamışsın, veya yanlış poz almışsınız....
    Amerikanın tarihinde böyle bir yaptırım yok..

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yinede denemekten vazgeçmemek gerekiyor. Benim tahminim baskı yoluylada olsa aşının formülü herkesle paylaşılacak önemli olan üretecek kapasitenin olması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ya o kastım değil
    Bu herif çıkıp çıkıp
    Her gün aklımızla ne dalga geçiyo
    Onu manalandıramıyorum
    Dene tabi denemesi bedava
    Altyapı vs yokken belki buluruz
    Orası da tabi ayrı bi muamma konusu

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sen dua et ki atın rezervinde 8. sırada değiliz.
    Şimdi büyük tiyo verdin Hocam. Şu anda 12 ci sıradayız bu ne demek. Dolar 12 gayme olacak.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Hoja, abd nin 1 tane bile tahvile el koyabilme yetkisi yok.. tahviller fedin... boşa o riski düşünüp poz almamışsın, veya yanlış poz almışsınız....
    Amerikanın tarihinde böyle bir yaptırım yok..
    Türkiye nin dünyanın 7. büyük ekonomisi olduğunu iddia eden birisisin.. ekonomiden ve genel gidişattan ne kadar az anladığın net belli .. sıfır.. 2 saattir zırvalıyorsun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bak kardeşim.
    Bizim 1071 den beri dostumuz yok bu corafyada.
    Peşimizdeler.
    bize her türlü oprasyonu yaparlar.
    Yaptılar.
    Yapacaklar. Güçlü olmak zorundasın.

Sen bu operasyonları engellemek için ne yaptın?
    Kasayı borç senediyle mi?
    altın ve döviz ile mi doldurdun?

Finans işi sosyoloci ile iç içedir.
    adamın borcu burnuna takılan halkadır.
    Tüm tercihlerini etkiler.

Şimdi bizim devlet olarak dış borcumuz yok ve kasamız altın dolu olduğuna göre,
    bize kimse operasyon yapamaz.
    Gıçının üztüne oturur deneyen.

Ha bunun tersi olsaydı.
    elin zibidisi yalvartır ve aşağılardı,
    ve senin yine de gıkın çıkmazdı.

Dolayısıyla akp nin Türk milleti adına yaptıklarını bu aziz millet
    ve dahi tarih asla unutmayacaktır.
    https://www.google.com.tr/search?q=t...&client=safari

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    veriyor,arkadaşım orada.......
    Burdada devlet maaşları ödüyor herkesin... aynı hesap değil mi... tek seferlikte değil...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    La reha abi....
    Dövlet kgf garantörlüğünde herkese beleş kredi dağıttı....

İşverenlere kısa çalışma ödeneği sağlıyor, işçilerin maaşının yarısını dövler ödüyor.... aynı hesaba gelmez mi....
    Amerika gibi kapitalizmin ağababası ülkenin kişi başına 1000 dolar verdiğine inanıyor musun yoksa....0
    Görecez dağıtılanları tcmb bilançosuna bakın arada, bir yandan parasal genişleme bir yandan emisyon artışı var. 2001 krizini yaşatan iktidar salaktı ya da salak değildi de koalisyon ortağı bahçelinin tuzağına mı düştü desek? Emisyona bak hele 150 milyardan 214 milyar tl ye gelmiş.3 ay içinde 300 milyarı geçer. Para pul olmuş, birilerinin haberi yok.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Arkadaşım... hangi konuda saçmaladım? Ben borsa düşecek, çıkacak yorumum var mı... ben döviz rezervi düşüyor, ülke batacak diyenlere dedim ki, altın rezervi artıyor.... toparlanma hızlı oluyor...
    İlerisi için portföy yapın, yatırım yapın diyorum... bunda ne var....
    Hala ekonomik kriz çıkacak, açlıktan öleceğiz diyorlar...
    Bende bu muhalif algıyla yatırım yapılmayacağını, buradaki yatırım yapacakları da yanlış yönlendirilmemeaini söyledim...
    2008 teğet geçti çünkü zaten 2006 dan beri daralma vardı herkes tetikte bekliyordu. Krizden altınlar korumadı bizi bu tmkin korudu ve hemen sonrasında dolar bolluğu başladı biz de faydalandık. Türk devletinin altını sadece 350 ton net gerisi özel karşılıklar, yani bize ait değil. Bu ciddi bir para değil ve savaş için rezervde durmak zorunda yani kullanılamaz çok fazla. ışık görülürse 100 tonunu riske edebilirsin en fazla. Bugün 2 cephede savaşıyoruz çok yakında Yemende savaşa girmek zorundayız.
    Son düzenleme : yasemin5566; 01-05-2020 saat: 17:10.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 138/992 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •