Sayfa 130/643 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Satanı biliyoruz da neden sattığını bilmiyoruz, alanı bilmiyoruz neden aldığını da bilmiyoruz. Biz neredeyse hiç birşey bilmiyoruz.
    işi baya felsefi bir noktaya taşımış olduk[emoji846]

2. İçki bira şirketi olarak anilmaktan kurtul.yatirimcini güldür.temettu dağitmiyorsan bedelsiz hisse ver kağidı böl daha cazip fiyatlardan çok fazla yatirimci çekersin.

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    işi baya felsefi bir noktaya taşımış olduk[emoji846]
    Profilinize koyduğunuz resme bakınca sizde güzel felsefe yaparsınız gibi geliyor bana renkli bir dil kullanmaya çalıştım sadece, işin özü öyle kafasına göre satmıyor satıcı, alıcı ve satıcı arasında bir işbirliği net ortada mal bitecek öyle yükselecek gibi düşünmemek lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Profilinize koyduğunuz resme bakınca sizde güzel felsefe yaparsınız gibi geliyor bana renkli bir dil kullanmaya çalıştım sadece, işin özü öyle kafasına göre satmıyor satıcı, alıcı ve satıcı arasında bir işbirliği net ortada mal bitecek öyle yükselecek gibi düşünmemek lazım.
    bende zaten mal bitecek hisse yukselecek gibi bir ifadede bulunmadim sn. cover13.

sadece ustte bir arkadasin yazdiklarina cevap olarak 13'u alan 25'i de alir demistim. Bu bağlamda satan belli (niye sattigi bizi baglamiyor) alani ise bilmiyoruz (ama niye aldigini tahmin edebiliyoruz) ifadelerini sarfettim.

Piyasa degeri konusuna gelirsek zaten bana gore "krizde" hisse fiyatinin 50 lira olmasi lazim (sadece EBI + Cola'nin degeri yani)

tabi piyasa bunu takdir edermi etmezmi bilemiyorum, 2020'de burdayim bekleyip gorecegiz[emoji846]

yatırım tavsiyesi degildir

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bende zaten mal bitecek hisse yukselecek gibi bir ifadede bulunmadim sn. cover13.

sadece ustte bir arkadasin yazdiklarina cevap olarak 13'u alan 25'i de alir demistim. Bu bağlamda satan belli (niye sattigi bizi baglamiyor) alani ise bilmiyoruz (ama niye aldigini tahmin edebiliyoruz) ifadelerini sarfettim.

Piyasa degeri konusuna gelirsek zaten bana gore "krizde" hisse fiyatinin 50 lira olmasi lazim (sadece EBI + Cola'nin degeri yani)

tabi piyasa bunu takdir edermi etmezmi bilemiyorum, 2020'de burdayim bekleyip gorecegiz[emoji846]

yatırım tavsiyesi degildir

Benzer fikirlerdeyiz, benzer şeyleri söylemişiz. Yazdıklarım sizin ifadelerinizi temel alarak yazmadım. siz mal bitince yükseliş başlayacak demediniz zaten. Genelde bir aracı kurumun satışlarının yükselişin önünde engel olarak görüldüğü izlenimi oluştu forumda yazılanlardan öyle olmayabileceğini dile getirdim.

6. 270 milyonluk arsa parasıni 1 milyarlik temettuyü hiç ettiler.Aefesten gelen paralari clube yatir yok diğer şirketlere yatir.nasilsa içkiden kumardan gelen para diye görüp har vurup harman savuruyorlar.son 10 yildir yatirimcina ne verdin.Aefes aldim kar ettim diyen bir yoruma rastlamadim

7. Buyuk fon cikisi olan hisseler mutlaka yukari gidiyor bunu bizzat mavi de yasadim 30 dan 20 ye kadar basti bi fon ne var ne yok. Sonra 1 ay icinde mavi 20 den 40 a gitti. Buda mutlaka iyi yerlere gelecek. Onumuzdeki hafta bu satis biter hissenin onu acilir

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Borcu olan şirketin temettü vermesi hataydı. Iyi oldu bence. Git borcunu öde. Kur farkı ile faiz yükünden kurtul. Bir milyar temettuden sana 1 lira düşer. Bu parayı borç ödemede kullanan şirketin değeri 5 lira artar. Normal de temettü iyidir derler. Ama bu ülkede vermeyen sirketler hep daha çok kazandırmıştır

Sayfa 130/643 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •