Sayfa 158/992 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Para ve varlık dönemi tamamen bitecek .

In time gibi olur mu acaba ülkede bölge bölge kolunu okut hesabı öde paran yoksa oleceksin vs
    In time bir YouTube belgeseli midir? Bir izleyeyim önce
    Fikrimi yazarım

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Para ve varlık dönemi tamamen bitecek .

In time gibi olur mu acaba ülkede bölge bölge kolunu okut hesabı öde paran yoksa oleceksin vs
    bence dünyayı yöneten güç . uluslararası siyasetin ne derece kokuştuğunu çok iyi biliyor.

leaks gibi belgeler sızmasından korkuyor olmalı.

tek tip yönetim işlerine gelir.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kağıt para dönemi bitecek usta. virüs bahanesi ile.

zukumberg den gelir ikinci hamle. btc de.

zaten wp dan wp a para yollama cepto cep çalışması vardı. para gönderme.
    Emlak başkan bu kağıt para öyle bir enayilik ki anlatamam. Hele şu çağda. Ama bicoinle falan olmaz o iş. Eksik bir şey var. Ama ne ben de tam bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ben borsa 1 milyonu görür derken ülke ekonomisi şaha kalkar demedim..ya venezülla tarzı bi zirve olur dedim.. Yada aklanmak zorunda olan milyarlarca doların bi kısmının bize gelmesini beklerim dedim.. Dünyada aklanması gereken bizim düşündüğümüzün çok çok çok ama çok üstünde kara para var.. Bununla 50 tane yeni dünya kurulur
    Olmayacak bir şey değil, ama olursa bile döviz bazında yine zarar yazmış olursun Dostum. İnanmıyorsan bu yazımı sakla, uzun vadede haklı olduğumu göreceksin.
    2013 den beri döviz bazlı endeks grafiği herşeyi söylüyor zaten. A.K.Partisi iktidardan gitmedikçe durum değişmez. Çünkü bizim ekonomi tecavüz ve soygun ekonomisidir.

Diyor ve ayrılıyorum.

5. Burnunuza bılak fıraydey kokusu geliyor mu?

O gün yoksa bu gün mü?
    Yoksa sadece başlangıcı mı?
    Ameriga kapanışına bakalım.

Ben de baktığım heryerde kaos görüyorum asdas.
    pisikolocim bozuldu galiba.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Emlak başkan bu kağıt para öyle bir enayilik ki anlatamam. Hele şu çağda. Ama bicoinle falan olmaz o iş. Eksik bir şey var. Ama ne ben de tam bilmiyorum.
    enayilik değil abi. bu zamana kadar kullanım dışı bırakılmamasının tek nedeni kara para

kayıt yok iz yok. elden ele. bavuldan bavula.

nimet nimett

7.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    82 binlerden alıp %20 30 karla satanların kazancı bol olsun da.Arkadaş hiç mi hata yapmıyor buradaki adamlar ben anlamış değilim.Korona geldiğinde borsanın bir günde bir haftada ne kadar sert düştüğünü bazı hisselerin 1 günde %15 20 düştüğünü de gördük ama ne hikmetse herkes hep kazanıyor kaybeden yok
    doktor bey demiş benim arkadaşlarım günde 3-4 posta atıyorlarmış ama ben ancak 4 günde bir posta atabiliyorum ne yapmalıyım. demiş. doktor da sen de arkadaşların gibi söyle..
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    enayilik değil abi. bu zamana kadar kullanım dışı bırakılmasının tek nedeni kara para

kayıt yok iz yok. elden ele. bavuldan bavula.

nimet nimett
    Evet kalkmamasının tek sebebi bu bence .

Daha evvel emlak başlığına da yazdım ama bal satacağım diye 100 milyon tl ye dükkan satın alıyor

Sayfa 158/992 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •