Sayfa 187/992 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benmi longum Viob değil long olmak şort olmak zerre işlem yapmadım. Ben hisseciyim. Hatta aldığım hisse sayısı beşi geçmez. Karlı olacak sağlam olacak geleceği olacak. Dün çok zor geçti benim için araba kullanıyordum. Araba otomatik vites ve elden aparatli gaz fren. Bir Elim direksiyonda bir elim aparattaydi. İşlem yapamadım zarar bir ara 1250 civarındaydı. Babam gile vardım ak sat ak sat derken 150 TL artı kapattım. 29 bin le 900 bin hacim olmuş. Aynı hisseyi kaç kez alıp sattım hatırlamıyorum. İki hissede oldu bu işlem kredi limitim de var param kadar bir ara %2 eksiyken algyo aldım 13,80 e kadar 1500 lot aldım o zararımin çoğu bununla çıktı. Gün sonu 1/2 hisse de kaldım. Borsada işlem yaparken normalden tuvalete gidersem hisseyi taşımam o süre boyunca. Dün direkten döndüm. Şayet telefonun şarjı bitseydi kredili de elimde kalsaydı Pts herhalde 5-6 un zarar yazardım dowa bakarsak.
    Ben de bi hikaye anlatayım. 2 hesabim var birinden gun ici limitle işlem yapabiliyorum. Overall x5 kadar . Tabii orda fazla para tutmamaya çalışıyorum. Neyse perşembe borsa kötü 3 günlük tatil riski almayanlar seans sonu satış yapicak. aksam 5 gibi ISMEN aldim .sapasağlam durdu gun boyunca guzel bilanço beklentisi diyorum ki 5 buçuğa kadar saticam alim gelirse gelir gelmezse saticam . O sırada matriks izleme hastalığı iste bi kagit yanıp sönmeye başladı dayanamadım atladım.o kağıdı aldığım yerden sattım ama 5.41 den sattigim ISMEN 15 dakika sonra 5.74 'le tavan oldu. 15 dakika stratejime uyamadım.hem de overal x5 le full hissedeydim.. Gerci bi süre ara vericem bi işlemlere.1 ay böyle işlem yapıyorum gözlerim beynim acayip yoruluyor bi daha yapmicam diyorum 2-3 hafta ara veriyorum hop yine dayanamayıp aynı stres

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Çok abartınız abi bu kredi işini alırlar bir şekilde o parayı artık her şey dijital bir yere kaçamazsın. O kadar da uygun degil hemde faiz. Verdikleri 5000 liralik kredinin geri ödemesi 5630 lira, aşağıda da netten rastgele bulduğum 5000 liranin geri ödemesi 6075 lira 450 tl var arada bunun cazibesi 6 ay ödeme olmamasi hepsi bu.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    %4,9 yılık faizle. benim yeğenim 3 yıldır ne okula gider ne işe bildiğin hayta şahin alacak. O parayı ödeyemez babasınin devlete attığı kazığı yedi sülalesi ödeyemez. Asgari ücret zor alır babası. Bir iki milyon taktı bankalara

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Ben de bi hikaye anlatayım. 2 hesabim var birinden gun ici limitle işlem yapabiliyorum. Overall x5 kadar . Tabii orda fazla para tutmamaya çalışıyorum. Neyse perşembe borsa kötü 3 günlük tatil riski almayanlar seans sonu satış yapicak. aksam 5 gibi ISMEN aldim .sapasağlam durdu gun boyunca guzel bilanço beklentisi diyorum ki 5 buçuğa kadar saticam alim gelirse gelir gelmezse saticam . O sırada matriks izleme hastalığı iste bi kagit yanıp sönmeye başladı dayanamadım atladım.o kağıdı aldığım yerden sattım ama 5.41 den sattigim ISMEN 15 dakika sonra 5.74 'le tavan oldu. 15 dakika stratejime uyamadım.hem de overal x5 le full hissedeydim.. Gerci bi süre ara vericem bi işlemlere.1 ay böyle işlem yapıyorum gözlerim beynim acayip yoruluyor bi daha yapmicam diyorum 2-3 hafta ara veriyorum hop yine dayanamayıp aynı stres

Çarşamba da benim hissem son 10*15 dakikada tavan oldu. İnik inim inletti iki kez tavsn yazdım bekleyecem diye %3 eksi görünce umudum bitti. Bir ara tepki verdi sattım. Sonrası tavan oldu. Yinede 10 kademe aldım totalde.

4. Reel de şu ortamda sadece coronoyu hesaba katsak bile hisse yada long olunmaz. Ama burası Türkiye. Geçen bir arkadaş diyordu. Bir haftada kazandığını kaybetmek 10 dk sini alıyor. Long şort farketmez para kimdeyse o kazanır o belirler.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çarşamba da benim hissem son 10*15 dakikada tavan oldu. İnik inim inletti iki kez tavsn yazdım bekleyecem diye %3 eksi görünce umudum bitti. Bir ara tepki verdi sattım. Sonrası tavan oldu. Yinede 10 kademe aldım totalde.
    Işlem yapıyorsak bu olaylar cok oluyor da.endeks kötü olduğu için sadece bu kağıdı 5 de alıp 5 buçukta satacam diyip ekran illuzyonundan dolayi stratejime uyamamış olmam sinirimi bozdu

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6. Bi de bisey sorayim .bilen varsa cevaplarsa sevinirim . Gedik yatırım veya iş yatırım mobil uygulamasında veya matrikste zarar kes diye bi yer varmı ( otomatik stop gibi ) benim arkadaş başka bir kurumda ;; zarar kes rakamı giriyor oraya gelince hisse , otomatik olarak fiyata satış giriyormus sistem

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Böyle devam ederse ruslar haftaya bizim önümüze geçer ve 8. Oluruz diyecektim ama sıralamaya bir baktım abd ingiltere sapıtmış ama Almanya Fransa biz bu hızla gidersek ay sonu ilk 5 oluruz gibi geliyor yani 1 geri 2 ileri
    Fransa'da toplam vaka 200.000 den fazla.
    Onlar iyileşen ve ölenleri toplam sayıdan düşüyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,249
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Bi de bisey sorayim .bilen varsa cevaplarsa sevinirim . Gedik yatırım veya iş yatırım mobil uygulamasında veya matrikste zarar kes diye bi yer varmı ( otomatik stop gibi ) benim arkadaş başka bir kurumda ;; zarar kes rakamı giriyor oraya gelince hisse , otomatik olarak fiyata satış giriyormus sistem

Müşteri temsilcini ara

ZİNCİR EMİR nasıl yapılır sor/öğren.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 187/992 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz