Originally Posted by gumus2929 Salı günü bende girmeyi düşünüyorum hisseye. Hedefim 8 lira temmuz ağustos için. Şahsi fikrimdir. Aldanmayın BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hangi hisse 8 tl olacakmis? Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by suatt38 Hangi hisse 8 tl olacakmis? Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kront
Originally Posted by Keklik Kront Kront 8 tl olacaksa niye sali gunu alicaksiniz. Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by gumus2929 Salı günü bende girmeyi düşünüyorum hisseye. Hedefim 8 lira temmuz ağustos için. Şahsi fikrimdir. Aldanmayın BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Originally Posted by suatt38 Hangi hisse 8 tl olacakmis? Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Arkadaşın yazdığından benim anladığım; hedefi CEOEM miş.
Originally Posted by gumus2929 Salı günü bende girmeyi düşünüyorum hisseye. Hedefim 8 lira temmuz ağustos için. Şahsi fikrimdir. Aldanmayın BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bir miktar hisse de bende var, maliyetim yaklaşık buralar. Bir yıldır duruyor. Çok zarar oluştu vermedim. Bari üç beş kısmetimizi alalım diyoruz ama her gün başka bir senaryo tedirgin ediyor. Sizleri uzaktan takip ediyorum. İnşaallah iyimolur.
Ceoem Originally Posted by faqir Arkadaşın yazdığından benim anladığım; hedefi CEOEM miş. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri