Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7499 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kurucu alacak parayı bulamadığım için alamamıştım ancak b alabilmiştim ama zamanla anladığım b ile ilgili fazla bir beklenti yok o yüzden tam 1 yıldır tuttuğum hisseyi Pazartesi vereceğim. Buradaki tüm arkadaşların beklentileri inşallah tez zamanda gerçekleşir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. ISKUR - İş Bankası Kurucu

Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Kurucu alacak parayı bulamadığım için alamamıştım ancak b alabilmiştim ama zamanla anladığım b ile ilgili fazla bir beklenti yok o yüzden tam 1 yıldır tuttuğum hisseyi Pazartesi vereceğim. Buradaki tüm arkadaşların beklentileri inşallah tez zamanda gerçekleşir.

Arkadaşlar merhaba, daha önce yazdığım mesajda satacağımı söylemiştim ve ertesi gün satmıştım. Kısa bir süre sonra malum haber geldi ve tabi bir daha alamadım. Hepiniz adına o kadar çok sevindimki anlatamam. İnşallah tez zamanda beklediğinizden fazlasını almak nasip olur. Hepinize hayırlı, bol kazançlar dilerim.

3. Sattıysan boş boş yorum atmanın bir alemi yok.

Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, daha önce yazdığım mesajda satacağımı söylemiştim ve ertesi gün satmıştım. Kısa bir süre sonra malum haber geldi ve tabi bir daha alamadım. Hepiniz adına o kadar çok sevindimki anlatamam. İnşallah tez zamanda beklediğinizden fazlasını almak nasip olur. Hepinize hayırlı, bol kazançlar dilerim.

Sattıysan Allah işini rast getirsin boş boş formu meşgul etme kardeşim.... 👋👋👋

4.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Sattıysan Allah işini rast getirsin boş boş formu meşgul etme kardeşim.... [emoji112][emoji112][emoji112]
    Üslubun hoş değil ama cevap vermeyeceğim..........

5.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Üslubun hoş değil ama cevap vermeyeceğim..........

Boşver aldırma arkadaş s600 myback siparişi vermiş para bozuyor bazen [emoji6]

6.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku

Hayırlısı olsun diyelim. Her şey nasip ama bence çok da geç kalmış değilsiniz durumunuz varsa yukarıdan da olsa geri alım düşünebilirsiniz. Bu süreç daha devam edecek en azından yine yukarıdan satabilirsiniz diye düşünüyorum. Almasanız bile fırsat bitmiyor önemli olan para bitmesin sağlık gitmesin. İyi günler
    Yazdıklarım şahsi görüşümdür. Kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

7.  Alıntı Originally Posted by Pars508 Yazıyı Oku
    Boşver aldırma arkadaş s600 myback siparişi vermiş para bozuyor bazen [emoji6]

Alıntı Originally Posted by mr.derebeyi Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun diyelim. Her şey nasip ama bence çok da geç kalmış değilsiniz durumunuz varsa yukarıdan da olsa geri alım düşünebilirsiniz. Bu süreç daha devam edecek en azından yine yukarıdan satabilirsiniz diye düşünüyorum. Almasanız bile fırsat bitmiyor önemli olan para bitmesin sağlık gitmesin. İyi günler
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah herkese daha fazlasını ama kaldırabileceği kadarını versin inşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku

nasıl ya? çok üzüldüm yıllardır cogu platformda bu hisseleri savundunuz satmadınız pazartesi nasıl bir psikoloji oldu da sattınız inanamadım şimdi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •