Sayfa 132/643 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Onuda alirlar sikinti yok. Bu fiyattan efes bulmus almazmi adamlar. Bi fon satiyo baska fonlar aliyor. Yillardir suren baski bu fonun mali yuzundendi bence. 38 milyon lot az buz bisey degil cunku
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    20m degil daha 25m var ! eger tabi hepsini satacaksa ki hepsini satarsa iyi olur !

bugun bu hisseleri patron ve ekibi almiyorsa açık soyluyorum salağın en önde gideni onlardir.

ama ben bu satisin cok daha basta belirttigim gibi cep to cep oldugunu dusunuyorum.

bu fiyatlardan 25 milyon lot bir cok kisinin ilgisini cekiyordur. eger gercek satissa bu 25 milyonu da havada alirlar. bende para olsa bir dakika durmam her kademeye 1 milyon lot alis girerim. ugrasmaya gerek yok !!![emoji846] ama yok maalesef

yatırım tavsiyesi degildir
    SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bedavadan biraz pahalı.Sessizce sizi takip ediyorum arkadaşlar.Emeklerinize sağlık
    https://i.imgyukle.com/2020/05/02/rYVSWs.png

3. Bu da yılbaşından itibaren takas değişimleri
    https://i.imgyukle.com/2020/05/02/rYVfwc.png

4. Piyasada uzun zamandır yabancı çıkışı var.Aefes den çıkmasıda normal.Bu fiyatlar benim açımdam uv için çok iyi yerler.Piyasayı da kollayarak kademeli alış tarafındayım.Herkese bol kazançlar.

5. Son 10 yılin grafiklerine bakin ne kazandirmiş birde Tekfene migrosa Isızu ya bakin bu kadar haysiyetsiz bir hisse yok borsada Aefesin yorum sayfasina reklamcilar bile ugramiyo kansizlik ********lik hortumculuk bunun adi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hakbern Yazıyı Oku
    Aefesin yorum sayfasina reklamcilar bile ugramiyo kansizlik ********lik hortumculuk bunun adi
    ne güzel işte [emoji846] burda gerçekten güzel bir bilgi paylaşımı var şu anda herkes bir sekilde katki veriyor.

2020'nin ozellikle 3. ceyreginde burda hic gormediginiz insanlara ve bolca bilgi kirliligine hazir olun. iste o zaman endise etmeye baslayabilirsiniz !!!

7. iç piyasa efesin diğil tborg iç piyasanın lideri yurdışı perfonması iyi olabilir ama yurt içinde efes bitik bunu gözlemliyorum hem çevrem hemde yürümeyi seven biriyim değişik bölgelerde hergün yürüyüş yaparım yıllardır yollarda kutu sayarım 5 efes varsa inanın 20 tuborg şişesi yada kutusu var ..

8. Bu fon satisindan sonra bu hisseyi kimse tutamaz gorursunuz. Bu yilki temettude kasada kaldi. Seneye en az net 3 tl temettu beklentim var. Bu ay bedelsiz bekliyorum ben aslinda bakalim.

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 132/643 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •