Originally Posted by reha kaya Ahanda dolar gayme hakkında çok değerli bilgi, arkadaşlar atalarınızdan kalma dolar gaymeleriniz, 1861 tarihli olmaları şartıylan hala geçerli. Yanlış bir Bilgi bu tecrübeyle sabittir
Originally Posted by Pscyokinesis Yanlış bir Bilgi bu tecrübeyle sabittir Çok yerde okuduğum bir bilgi, emme % 100 doğrudur diyemem.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Çok yerde okuduğum bir bilgi, emme % 100 doğrudur diyemem. Benjaminin külünü bile götürseniz yenisini veriyorlar diye biliyorum.
Originally Posted by reha kaya Çok yerde okuduğum bir bilgi, emme % 100 doğrudur diyemem. Ek 24955 Bu tip sürekli ortaya çıkan doğru veya yanlış haberler gibi orasını bilemeyiz tabi ki küçük kafayı ABD dışında kabul etmiyorlar artık .
Originally Posted by Pscyokinesis Ek 24955 Bu tip sürekli ortaya çıkan doğru veya yanlış haberler gibi orasını bilemeyiz tabi ki küçük kafayı ABD dışında kabul etmiyorlar artık . Tarihte başarılı olmuş tek kalpazanlık 2. Dünya savaşında Ingiliz sterlininde olmuştu diye biliyorum. Ya kağıdı tutmuyor, ya da boyası filmini seyrettiğim de, yahudi kalpazan kağıdın hamuruna caput katılması gerektiğini bulmuştu.
Originally Posted by reha kaya Tarihte başarılı olmuş tek kalpazanlık 2. Dünya savaşında Ingiliz sterlininde olmuştu diye biliyorum. Ya kağıdı tutmuyor, ya da boyası filmini seyrettiğim de, yahudi kalpazan kağıdın hamuruna caput katılması gerektiğini bulmuştu. Lübnan doları diye bir gerçek var ama kim nasıl ne zaman yapmış onu bilmiyorum . Muz konusu varmış hiç demediniz senede 200 kilo yerdik zamanında
Forum Rules
Yer İmleri