Sayfa 218/992 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ruseym satan firin ben Izmirde bulamadim

Bahsettiginiz elma hic ilaclanmamis taze olacak suni gubre antibiyotik falan verilmemis olacak. Boyle elma kaldimi Turkiyede?

Ben Izmirde bulamadim. Hepsi ilacliydi. Izmirde organik pazara gitsen ki var mi bilmiyorum orada da ilaclanmamis degil daha az ilaclanmisini bulacaksin

Zenginler koylerden getirtiyor boyle seyleri normalin iki kati fiyatina

En basit incir bile ilaca batirilmamisini bulamazsin. Ben bulamadim hemde Izmirde bulamadim
    Komik olacak ama ruseyn un yem satanlarda olur. Çok fazla alma kurtlanir az al kavur yoğurt üstüne dök ye. Sindirim için de kolay antrenman olur

2. Bu muz konusu ne zaman hortlasa hep anılarım aklıma gelir geçen senede hortlamıştı , haftaiçi her gün 2 kilo istikdatımız vardı .

5-6-7 tane Çikita muz yerdik

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    yok ya aynı anda açamıyorum dört yerde ondan yeni bir tane daha aldım aynı kurumdan.
    ideal de var.
    ama en güzeli ne yalan söyliyeyim teletex ti.
    borsaderinlik diye bir site vardı ne güzel bedava izliyorduk vampirler kapttırdı..

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    yok ya aynı anda açamıyorum dört yerde ondan yeni bir tane daha aldım aynı kurumdan.
    ideal de var.
    ama en güzeli ne yalan söyliyeyim teletex ti.
    O zamanlara yetişemedik ama hikayelerinizi cok okuduk . 2007 gibi üye oldum ben üniversite zamanı . Ama çok okudum burada. O zaman çok daha güzeldi burası. Hele bi borsada nasil para kaybedilir başlığı vardi ;; bence O başlık tek başına bi okul.borsaya yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum . Şimdi çoğu kişi twitter a kaçmış, buraların pek tadı yok . Eskiden burada temel analiz ustası dediğim bazı kişilerin şimdi Twitterda hisse operasyonlariyla isimleri geçiyor Gerçi borsa da eski borsa degil ya su algoritmalardan sonra

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    borsaderinlik diye bir site vardı ne güzel bedava izliyorduk vampirler kapttırdı..
    şuan da paylaşım yapmakta yasak sanıyorum verileri seans içinde.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Komik olacak ama ruseyn un yem satanlarda olur. Çok fazla alma kurtlanir az al kavur yoğurt üstüne dök ye. Sindirim için de kolay antrenman olur
    iyide eskiden her firinda ruseym vardi. Neden firinlar kaldirmislar bunu anlamadim

7. Sütdeki kaymağı almayan yok. Ege nüfusu çok bu işi yapan az. İcanadoluda köylerde çok rahat bulursun. Benim doğduğum yerde pazartesi pazar olur tavuk peynir süt yumurta hindi yağ yoğurt bulursunuz markettekinin 1/2-1/3 fiyatına orda üretici çok tüketici az. Hatta bir köyde birine temas et ihtiyacını söyle biraz para ver sana kargo yapsın. Benim felç olmadan önceki planım buydu. Köydeki ürünleri toplayıp satmak. Hem onları ayakta tutmak hemde bunu arayanlara ulaştırmsk. Şuan alamıyorum kısıtlama var öncesi gider alırdık.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    O zamanlara yetişemedik ama hikayelerinizi cok okuduk . 2007 gibi üye oldum ben üniversite zamanı . Ama çok okudum burada. O zaman çok daha güzeldi burası. Hele bi borsada nasil para kaybedilir başlığı vardi ;; bence O başlık tek başına bi okul.borsaya yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum . Şimdi çoğu kişi twitter a kaçmış, buraların pek tadı yok . Eskiden burada temel analiz ustası dediğim bazı kişilerin şimdi Twitterda hisse operasyonlariyla isimleri geçiyor Gerçi borsa da eski borsa degil ya su algoritmalardan sonra

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sistem aynı çarpma bandları genişledi
    iş zorlaştı
    makineler insanlar üstüne oynuyor.
    bugün şanslısın
    yarın şanslı olmıyabilirsin.

ben böyle düşünüyorum.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 218/992 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •