Originally Posted by 
kentuf

yok ya aynı anda  açamıyorum dört yerde ondan yeni bir tane daha aldım aynı kurumdan.
ideal de var.
ama en güzeli ne yalan söyliyeyim teletex ti.

O zamanlara yetişemedik ama hikayelerinizi cok okuduk . 2007 gibi üye oldum ben üniversite zamanı .  Ama çok okudum burada. O zaman çok daha güzeldi burası. Hele bi borsada nasil para kaybedilir başlığı vardi ;; bence O başlık tek başına bi okul.borsaya yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum . Şimdi çoğu kişi twitter a kaçmış, buraların pek tadı yok . Eskiden burada temel analiz ustası dediğim bazı kişilerin şimdi Twitterda hisse  operasyonlariyla isimleri geçiyor
 ama hikayelerinizi cok okuduk . 2007 gibi üye oldum ben üniversite zamanı .  Ama çok okudum burada. O zaman çok daha güzeldi burası. Hele bi borsada nasil para kaybedilir başlığı vardi ;; bence O başlık tek başına bi okul.borsaya yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum . Şimdi çoğu kişi twitter a kaçmış, buraların pek tadı yok . Eskiden burada temel analiz ustası dediğim bazı kişilerin şimdi Twitterda hisse  operasyonlariyla isimleri geçiyor Gerçi borsa da eski borsa degil ya su algoritmalardan sonra
  Gerçi borsa da eski borsa degil ya su algoritmalardan sonra 
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Yer İmleri