Originally Posted by
Sabırlı Borsacı
Ben Bagfaşı her zaman alıp satan birisiyim. 2 gün sonra yine alır satarım. Bu çok normal bir durum değil mi?
Yazı yazmam için de kimden izin almam gerektiğini yazarsanız ordan izin alırım !!! Sizi rahatsız eden durum nedir??? Benim yazdıklarımla mı işlem yapıyorsunuz? Ya da yapıyorlar???!!!! Lütfen bu tarz muhabbete gerek yok. Bir yere varamayız çünkü.
Benim elimde 10 taneden fazla ayrı ayrı hisseler vardı. Bugün itibariyle de 5 tane kaldı. 3-5 gün sonra hiç de kalmayabilir. Piyasa düşer yine alırım. Kafama eser hepsini satarım.
1998 yılından beri bu piyasanın içinde olan birisiyim. 1999-2000 yılı yükselişinde bagfaşın hareketlerini bilen birisiyim. 2011-2012 yılında 240.00 TL lerde gezdiğini çok iyi hatırlarım. Vs. Vs.
Neyse, uzatmaya gerek yok.
Bol kazançlar dilerim.
NOT: Yazı yazmam için izin alınacak makamı bekliyorum. Yazarsaniz bir sonraki sefer izin alırım da yazarım.
Aynı şekilde gereksiz yazmaya devam ediyorsun.Kimin elinde şu kadar hisse var şu fiyattan aldı,şu fiyattan sattı gibi paylaşımlar kimseyi ilgilendirmiyor. Burası varsa hisse ile ilgili bilgi paylaşımı ve grafiklerin paylaşıldığı yerdir.Bunları paylaş biz de öğrenelim.İzin alacak makamı da bilmiyorsan bu topikte işin ne ? Boş polemiklere ayıracak zamanım yok. Artık size cevap vermiyorum. Bu topikte de bir daha yazmıyorum.Bol kazançlar dilerim.Sizin de cevap vermenize gerek yok.Sizi engelliyorum.
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Yer İmleri