Sayfa 409/564 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Elindeki hisseyi sattıktan sonra şuradan yükseldi şu kadar yükseldi tekrar düşecek demek bunları sesli düşünerek burada paylaşmak dürüst bir davranış değil.Her şeyden önce 21 liradan düşerken 9.5 liraya düşmesi normalmiydi de buralardan 17 ye yükselmesi anormal oluyor anlamış değilim.O keskin düşüşlerden sonra yükselmeyen kaç hisse kaldı. Çoğu hisseler 2 ye hatta 3 e katlayan hisseler var.Bu hisse indiği 21 liraya dahi ulaşamamış bir hisse. Burası borsa herkes alır satar ama sattıktan sonra bir hisse için bu kadar yazmanın anlamı nedir ?
    Ben Bagfaşı her zaman alıp satan birisiyim. 2 gün sonra yine alır satarım. Bu çok normal bir durum değil mi?

Yazı yazmam için de kimden izin almam gerektiğini yazarsanız ordan izin alırım !!! Sizi rahatsız eden durum nedir??? Benim yazdıklarımla mı işlem yapıyorsunuz? Ya da yapıyorlar???!!!! Lütfen bu tarz muhabbete gerek yok. Bir yere varamayız çünkü.

Benim elimde 10 taneden fazla ayrı ayrı hisseler vardı. Bugün itibariyle de 5 tane kaldı. 3-5 gün sonra hiç de kalmayabilir. Piyasa düşer yine alırım. Kafama eser hepsini satarım.

1998 yılından beri bu piyasanın içinde olan birisiyim. 1999-2000 yılı yükselişinde bagfaşın hareketlerini bilen birisiyim. 2011-2012 yılında 240.00 TL lerde gezdiğini çok iyi hatırlarım. Vs. Vs.

Neyse, uzatmaya gerek yok.

Bol kazançlar dilerim.

NOT: Yazı yazmam için izin alınacak makamı bekliyorum. Yazarsaniz bir sonraki sefer izin alırım da yazarım.

2.  Alıntı Originally Posted by Sabırlı Borsacı Yazıyı Oku
    Ben Bagfaşı her zaman alıp satan birisiyim. 2 gün sonra yine alır satarım. Bu çok normal bir durum değil mi?

Yazı yazmam için de kimden izin almam gerektiğini yazarsanız ordan izin alırım !!! Sizi rahatsız eden durum nedir??? Benim yazdıklarımla mı işlem yapıyorsunuz? Ya da yapıyorlar???!!!! Lütfen bu tarz muhabbete gerek yok. Bir yere varamayız çünkü.

Benim elimde 10 taneden fazla ayrı ayrı hisseler vardı. Bugün itibariyle de 5 tane kaldı. 3-5 gün sonra hiç de kalmayabilir. Piyasa düşer yine alırım. Kafama eser hepsini satarım.

1998 yılından beri bu piyasanın içinde olan birisiyim. 1999-2000 yılı yükselişinde bagfaşın hareketlerini bilen birisiyim. 2011-2012 yılında 240.00 TL lerde gezdiğini çok iyi hatırlarım. Vs. Vs.

Neyse, uzatmaya gerek yok.

Bol kazançlar dilerim.

NOT: Yazı yazmam için izin alınacak makamı bekliyorum. Yazarsaniz bir sonraki sefer izin alırım da yazarım.
    Aynı şekilde gereksiz yazmaya devam ediyorsun.Kimin elinde şu kadar hisse var şu fiyattan aldı,şu fiyattan sattı gibi paylaşımlar kimseyi ilgilendirmiyor. Burası varsa hisse ile ilgili bilgi paylaşımı ve grafiklerin paylaşıldığı yerdir.Bunları paylaş biz de öğrenelim.İzin alacak makamı da bilmiyorsan bu topikte işin ne ? Boş polemiklere ayıracak zamanım yok. Artık size cevap vermiyorum. Bu topikte de bir daha yazmıyorum.Bol kazançlar dilerim.Sizin de cevap vermenize gerek yok.Sizi engelliyorum.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

3.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    An itibarıyla limanda 2 gemi var.

28 Nisanda limana yanaşan 2 gemi an itibarıyla ayrılmışlar.

4.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    28 Nisanda limana yanaşan 2 gemi an itibarıyla ayrılmışlar.
    BUGUN DE BURCU İSİMLİ YENİ GEMİ YANAŞTI. MAŞALLAH MAL YETİŞMİYOR, GEMİ GEMİ SATIYOR.

5. Inşallah gübreden bizde kazançlı çıkarız

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Hayırlı sabahlar,
    Düşüşte malda yakalanmıştım. 18 lerden
    Dönüşü hiç beklediğim gibi olmadı. Petrolün düşüşü şu kesat zamanda çok yarar diye düşünmüştüm ama ilgi un sanayi, müzelik uçaklara )

7. Merhaba arkadaşlar, bende hem sektör olarak önümüzdeki yıllar da gündemde olacak ve bir fabrika iki fabrika olmuş, Satısları cirosu nerdeyse bire birden fazla artmis ,ihracatı artmiş ve zarardan kâra geçmiş diye dün 16 tl.den bir miktar alım yaptım Bağfaşdan ve aranıza katıldım , Sırf ikinci CAN granül fabrikasinin yatırım bedeli 150 milyon euro oldugunu ve halihazırda şirket güncel borsa fiyatiyla 100 milyon dolara fiyatlandığı düşünülünce, şirket güncel fiyatı avantajlı gibi geldi , bilmem yanılıyor muyum arkadaslar , birde ilk çeyrek bilançosu ne zaman gelir ve beklentileriniz nedir , paylaşabilirseniz sevinirim, herkese bol kazançlar dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by Nursi34 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar, bende hem sektör olarak önümüzdeki yıllar da gündemde olacak ve bir fabrika iki fabrika olmuş, Satısları cirosu nerdeyse bire birden fazla artmis ,ihracatı artmiş ve zarardan kâra geçmiş diye dün 16 tl.den bir miktar alım yaptım Bağfaşdan ve aranıza katıldım , Sırf ikinci CAN granül fabrikasinin yatırım bedeli 150 milyon euro oldugunu ve halihazırda şirket güncel borsa fiyatiyla 100 milyon dolara fiyatlandığı düşünülünce, şirket güncel fiyatı avantajlı gibi geldi , bilmem yanılıyor muyum arkadaslar , birde ilk çeyrek bilançosu ne zaman gelir ve beklentileriniz nedir , paylaşabilirseniz sevinirim, herkese bol kazançlar dilerim.
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Bilanço bu ay içinde gelir. Ama benim tahminim mayıs sonu gelebilir.

Ben elimdekileri 16.73 ve 16.40 lardan geçen hafta sattım. Sizde 16.00 civarından almışsınız. İyi de yapmışsınız. Ne olur bilemem ama daha önceki zirvesi Ocak 2020 de gördüğü 20.00-21.00 li seviyeler. Yeniden 20.00 leri görme ihtimali tabiki de var. Eğer 20 civarına yükselirse siz de satabilirsiniz.

Benim fikrim bu yönde.

Bol kazançlar herkese.

Not. : Benim elimde şu an yok ama her an geri alabilirim.

Sayfa 409/564 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •