Sayfa 233/992 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Petrol fiyatlari 3-4 yil daha 30 dolar altinda kalsin...Suudi diye bir devlet kalmaz dunyada..
    Bu yil 50 milyar butce acigi var.
    doviz rezerverleri 750 ml dan 500 milyar dolara inmis.
    Acıdım bu fakir suudilere arkadaşım. O ne öyle 750 milyar dolar 500 milyar dolara inmiş.miş. Biz öylemiyiz ya.Reis bunlara bir kıyak çekse diyorum. Bizim MB Rezervelerimiz tıka basa doluda.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bana gore dunyada gereksiz 2 tane meyve var

1. CILEK
    2. MUZ

Bunlari 10 yil yemesem aklima gelmez
    İkisi de erkeğe iyi gelir. Her türlü kas için... Kalp, kol, üç bacak için de...
    Spor yapı kaslarınızı çıkarmak istiyorsanız yiyeceğiniz 4 şey vardır. Yumurta, yağsız et, muz, çilek
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Hala saglik beles diyenler bordrolarini okuyomiyor anlasilan. Hasta ol veya olma her sene en az 10 15 bin lira cebine girmeden ödüyorsun. Ustune birde muayene ucreti vs. yani beleş degil sadece biraz farkla ucuz diyebiliriz
     Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    İyi ki yapmışız şehir hastanelerini dünya bizi konuşuyor reisimizi izleyin size de beleş 5 yıldızlı hizmet Avrupa da amerika da yok ona göre
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Petrol fiyatlari 3-4 yil daha 30 dolar altinda kalsin...Suudi diye bir devlet kalmaz dunyada..
    Hocam biz ne konumdayız hala türkiye cumhuriyeti var ama. Eksi rezerve rağmen.

Adamların hac turizmi yeter. Ama yinede 500 milyar dolara inerse rezervi ümmetin reisi gerekirse birşeyler yapar.

5. P.tesi gunu bizim seans acilisina kadar DOw future 23500 alti SP future 2800 alti islem gorurse bizimkiside borsayi tutmaz ....
    Futurler sabah arti olur, dji ve sp de aksam arti kapatirsa ptesi bizde arti kapatabiliriz. Beklentim bu yonde. Tepkinin sonlarinda oldugumuzu disunuyorum.

Bazi onemli hisseler duzeltme sinyalleri veriyor.

Yatirim Tavsiyesi Degildir.

6. Herkesin bir fiyatı vardır . Önemli olan bunu bulabilmektir .

Hangi büyük düşünür demişti acaba nur içinde yatsın

7.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Yemeye ekmek bulamasınlar ziftin pekini yesinler.
    3 sene yaşadım çalıştım iş yaptım orada.
    Paranın, israfın, cahilliğin, sansürün, bencilliğin, alkolikliğin, fuhuşun, eziyetin ve sapıklığın krallığı orası

8.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Geçenlerde gittim kızkardeşim ile.... Randevu almadım... Zaten en erken 20 gün sonraya veriyor... Çoğu bölümde kesinlikle alamıyorsun.
    Kayıt bölümünde sağda şu yazıyor "randevusuz hastaya kayıt yapılmaz".....
    Sordum emin olmak için... Kayıt yapmıyorlar... Yani kısaca; ikile diyorlar...
    Ama ücretli muayene dersen hemen kayıt yapıyorlar... Yani tamamen duygusal...
    Atıp tutmayı bırakın artık... Randevulu gitsem dahi ücretsiz değil bir kere. Muayene katılım ücreti 17.5 tl... İlaç katkı parası en az 17.5 tl... Toplam bir muayene en az 35 tl.... Bunu maaştan kesiyorlar fanatik destekçi arkadaşım...
    Sen çevredeki 10 hastaneyi kapat ve dağbaşına hastane kur.. Hastaneyi yandaş müteahhite 1 yerine 10 TL ye yaptır ve ondan sonrada ücretsiz hastane yaptık, lüks hastane yaptık diye hava at.
    Ben randevu dahi alamıyorken, uzak diye gitmek istemiyorken... Siz gelmiş boyuna ara gazı veriyorsunuz.. Ben senin övdüğün hastaneleri kullanamıyorum hocam... O zaman napayım ben bu lüks hastaneleri... Hemde 1 lira yerine 10 lira masrafla...
    Akıllı insan böyle saçma birşey yapmaz... Allah akıl fikir versin...
    Sizlerin yüzünden ülkemi terkedeceğim.... Az bi zaman kaldı.... Neresimi; KANADA.....
    Ben inşa ettim Başakşehir Şehir hastanesinde servise açılan B Bloğu.
    En üst 3 katı 1+1, 2+1 suit daireler. Osmanlı Suiti, Selçuklu Suiti, İstanbul Suiti.
    Değme 5 yıldızlı otelden daha lüks döşedik. Altın varaklar, Mozayik kaplamalar, Vitrajlar, İroko masif parkeler..
    Elemanlar "Abi bizim SGKlı vatandaş mı kalacak burada?" diye şaşkınca sorardı.
    "Yavrum burada Türk Vatandaşı mı kalacak sanıyorsunuz? Çok safsınız" derdim.
    Siz daha anlamadınız o şehir hastanelerinin kimler için yapıldığını... Çok safsınız...

Sayfa 233/992 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •