500000 tl lik portföyüm için Gedik yatırım ile çalışmayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz acaba üstatlar?Gedik kazandırır mı?Yani yönlendirmeleri iyimi?
500000 tl lik portföyüm için Gedik yatırım ile çalışmayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz acaba üstatlar?Gedik kazandırır mı?Yani yönlendirmeleri iyimi?
500 000 tl gibi yüksek bir portfoyum varsa hiç işlem yapmam sadece temettüler ile yetinirdim yada temettüler ile yeni hisse alımı yapardım ve erken emekli olurdum.
Forumda yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir adamı hasta etmeyin....
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Söyledikleriniz mazide kaldı mazide, şu an vur kaç dönemi , uzun yıllat uzun vadeci oldum bekledim ama şunu gördüm ki çok büyük hata imiş, vur kaç yap ve kar ı cebe at olay buymuş, hamallık yapmak yerine kar cebe
500 bin TL param olsa şimdi ornek veriyorum temettü verimi yüksek hisslerden vesbe almış olsam.
tanesi 19 TL den 25000 - 30000 arası hisse oluyor 30 000 LOT Vesbe hissemiz olsa ( en son 3 TL ye yakın temettü vermişti)
90 000 TL ye yakın temettü demek 12 aya böldügüne 8 bin küsür tl yapıyor. asgari ücretin 2500 Tl oldugunu dusunursek iyi para degil mi?
Forumda yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir adamı hasta etmeyin....
Valla 70-80 bin tl ile mesela bu ay 38 bin kazanıyorsan bir yıl o parayı oraya gömmeye gerek yok, mesela arkadaşım 5000 lot pgsus ü 24 den alıp 52 den verdi kar ı siz hesap edin , borsa fırsat demektir nakitin varsa fırsat sürekli doğar ama bir kağıda saplanıp kalırsan mahveder, temmettü için hisse alınmaz görüşündeyim 21 yıl borsada olan biri olarak
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Yer İmleri