Originally Posted by ugolnili stop loss unu yaz,hangi seviye altı gün sonu kapanış olursa hisselerini satarsın........??????? Hisseleri satmamda 119200 den bu vadeye başladım..teminata yaklaşırsa kapatıp bi 4 kontrat daha açarım.
Originally Posted by Sercannn Hisseleri satmamda 119200 den bu vadeye başladım..teminata yaklaşırsa kapatıp bi 4 kontrat daha açarım. nasıl satmazsın 50 günlük ho 983xx ler kırılırsa aşağı satmaz mısın?????
Originally Posted by ugolnili nasıl satmazsın 50 günlük ho 983xx ler kırılırsa aşağı satmaz mısın????? Teminat değil margın pardon..elimde bim ve aksa akrilik var.. Bimi çıkmam aksada 5,58 kırılırsa stop olabilirim..
Originally Posted by Sercannn Teminat değil margın pardon..elimde bim ve aksa akrilik var.. Bimi çıkmam aksada 5,58 kırılırsa stop olabilirim.. ok ,aksa yı bilmiyorum,bim in endeksle pek alakası yok,defansif hisse......
Originally Posted by ugolnili ok ,aksa yı bilmiyorum,bim in endeksle pek alakası yok,defansif hisse...... Endexi etkileyen 1 noya çıktı garani geçip diye okudum burada bim in.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by blackburn ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) benim bi arkadaş var 2002 den beri yükselecek borsa diyor. hep bildim diyor. hep yükselecek der. hala da bildim der
Forum Rules
Yer İmleri