Sayfa 354/748 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Eksi endekste artıda olmayı özlemiştik. Düşeni kırmaya gidiyor. İnşallah bozmaz.

2. Eksi endekste kozayı ilk kaldırıp ipeke yi satar ky diye düşündü spek , o sırada aradaki fark azalır dedi . Ama yine İpek'e hücum var kozayı yukarı kaldırsa İpek'e tavan olacak spek bunu istemiyor ama artık el mahkum tahtalar kalkmalı..

3.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Eksi endekste kozayı ilk kaldırıp ipeke yi satar ky diye düşündü spek , o sırada aradaki fark azalır dedi . Ama yine İpek'e hücum var kozayı yukarı kaldırsa İpek'e tavan olacak spek bunu istemiyor ama artık el mahkum tahtalar kalkmalı..
    ipek boş bir şirket tek varlığı koza mağdenin sahipliği
    koza mağdenin yüzlerve maden ruhsatı var
    ama sadece var
    hiç biri 4 yıldır faaliyete geçirilmedi
    bunlarla ilgili bir iki haber gelse koza altından ayrışmaya başlarız
    şuan maalesef koza altından başka bir faaliyet yok gibi
    kozaa ve ipek , holding şirketi gibi iskontolu işlem görüyor koza altından başka gelirleri yok gibi
    mağdenler faaliyete geçerse kimse koza madeni tutamaz
    onun için yönetim harekete geçmeli süreçler hızlandırılmalı bir kaç satınalma kap haberi ile bir kaç mağden sahasında çed vs süreçler başlamalı yoksa iskonto ile devam
    ne iskontolarsan iskontola bu değerler koza mağden için gülünç kalıyor
    ipek 12,50 ise kozaa en az 16 olmalı

4. Grubun Bilanco tarihleri belli oldumu ?

5.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ama sadece var
    kozaa ve ipek , holding şirketi gibi iskontolu işlem görüyor koza altından başka gelirleri yok gibi
    onun için yönetim harekete geçmeli süreçler hızlandırılmalı bir kaç satınalma kap haberi ile bir kaç mağden sahasında çed vs süreçler başlamalı yoksa iskonto ile devam
    Ben de sürekli aynı şeyi söylüyorum. Rezerv işini halledemezse sıkıntı o zaman başlayacak. Bu bilançoda son bilançodaki 110 bin onsun üzerine çıkmalı. Çıkamazsa yabancıları ve emeklilik fonlarını ürkütür gibi geliyor. Kaç yıldır yeni maden sahalarına dokunmadılar. Mollakara sahasını açsalar azalan rezervleri dengelerler ama kayyum çok pasif. Şu an tek sıkıntı rezervlerde. Şirkete ara ara mail atıp bilgi isteyin. Son 2 yıldır fk hep buralarda 5,80 civarlarında seyrediyor. Fk yı yukarı çekebilmek için yeni maden sahaları, satın almalar şart. Yoksa spek girmezse hep buralarda kalır. (Bu arada ipek ortaklık bakımından çok daha güçlü diye biliyorum.)

6.  Alıntı Originally Posted by himone Yazıyı Oku
    Ben de sürekli aynı şeyi söylüyorum. Rezerv işini halledemezse sıkıntı o zaman başlayacak. Bu bilançoda son bilançodaki 110 bin onsun üzerine çıkmalı. Çıkamazsa yabancıları ve emeklilik fonlarını ürkütür gibi geliyor. Kaç yıldır yeni maden sahalarına dokunmadılar. Mollakara sahasını açsalar azalan rezervleri dengelerler ama kayyum çok pasif. Şu an tek sıkıntı rezervlerde. Şirkete ara ara mail atıp bilgi isteyin. Son 2 yıldır fk hep buralarda 5,80 civarlarında seyrediyor. Fk yı yukarı çekebilmek için yeni maden sahaları, satın almalar şart. Yoksa spek girmezse hep buralarda kalır. (Bu arada ipek ortaklık bakımından çok daha güçlü diye biliyorum.)
    çok haklısın
    diğer konu kasada 5 milyar para var
    her sene 2 milyar artacak
    3 senede 11 milyar yapar
    türkiyedeki tüm mağden, enerji firmalarına yatırım yapılabilir
    paralar %8 faizde boş boş yatıyor
    ama bu yatırıma yönlense favök artsa buda şirket değerini otomatik arttırır koza mağden değeri sapıtır abartmıyorum
    tmsf elinde onlarca maden ve enerji santrali mevcut
    tek ihale ile hepsini alır
    ama icraat gerekli
    sonrada elindeki mağden ruhsatlarına yönelirler

7. Speğin yerinde olsam ve bu forumu takip etsem inadına ipeği yükseltirdim.

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ama sadece var
    Soda sanayi bu çeyrek 400 milyon lira kar etti . Fk:4.80 ( piyasada tonla 5-6 fk şirket kaynıyor)

Uluun 2 liralardan 12 liralara gitti fk:35

Sadece bir örnek verdim insanlar ekmek yapmaya başladı un tüketimi arttı diye 5-6 kat gitti bu hisse . Ve diğer birçok küçük kağıtta öyle . Bilanço önemli rezerv önemli lakin kozaların tahtaları bilanço rezervi pek taktığını düşünmüyoru. Sebep mi ? Kozaların kaç kere güzel bilanço getirip %10-20 arası prim yapıp spek yine nasıl geri düşürdüğünü gördüm bilirim .

Diyelim devlet elden çıkarıp satmak istedi bunu için yasal sürecine kılıfa uydurdu bu haberi alan balinalar saldırmayacak mı ? Bu sebeple ben İpek'e için piyasada 70 lira duydum olur olmaz , ama şu kesin ki bu gruba başkaları da giriyor ve spekler istediği yöne çekiyorlar tahtayı ...

Sayfa 354/748 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •